Radio Novan Aamussa Minna saa postia ja kirjekuoresta paljastuu Perjantailauluun liittyvää materiaalia. Aki saa tuottaja Parta-Markukselta lahjan ja puhelimen äänet aiheuttavat värinää, kuuntele parhaat palat tästä!
Postin nimissä tulevat viestit saattavat jopa ilmestyä samaan viestiketjuun, johon Postin aidot saapumisilmoitukset tulevat.
Radio Novan Aamussa Minna muistelee Eric Forresterin vierailua suomeen, Aki puolestaan vinkkailee puunhalailusta. Minna on voimaantunut heti viikon alusta lähtien ja koodilla AkiFat saat alennuksia. Kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamu startattiin Minnan ja tuottaja Markuksen voimin, mutta missä oli Aki? Minna on saanut kuulijoiltamme fanipostia ja Aki on muuttanut pukeutumistyyliään radikaalisti.
Vastaus liikutti naisen kyyneliin.
Minna esittää kysymyksen tilannehuoneesta ja Aki twerkkaa suorassa lähetyksessä. Neljän hengen selvitysiskuryhmä puhuttaa ja mielessä on taas vain V... Parhaat palat tästä.
Minna puhuu perjantaina pelattavasta Huuhkajien pelistä ja Akilla on ohjeita tähän valmistautumiseen. Kohuaukko on myös Aamutiimin huulilla ja Akilla on taas yllätyksiä. Kuuntele parhaat palat tästä.
Miksi postin lakko ei koske paketteja? Entä kuuluuko remonttihenkilölle keittää kahvit, tai tehdä ruokaa? Näihin suuriin kuuntelijoita askarruttaneisiin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla! Myös naurua on luvassa, kun tapetille nostetaan muummuassa Niinan musiikkimaku?!
Uusi viikko alkaa Akin vetäessä foliohatun päähän koska Astro-Kuukka saapuu yllättäen paikalle. Aki saa postia studioon ja Minnan aikoo hakea kynnysmattonsa takaisin. Mutta mitä tapahtui aamuruuhkassa ja kenen toimesta? Kuuntele parhaat palat tästä!
Kuntosalilta tullut viesti herättää pahennusta Twitterissä.
Paketin toimittaminen ei ollut mennyt posteljoonilta aivan putkeen.
Sivumennen-podcastissa paneudutaan Vihan ja inhon internet -kirjaan.
Jarkko Nyman keskittyy Salkkareiden jälkeen äänitöihin sekä musiikkiin.
Maanantaiaamuna Aki yritti soittaa kuuntelija-pariskunnalle romanttisen kappaleen, mutta kaivoikin itselleen balladisuon. Minna halusi nostaa esille takarivien tähdet. Kuinka alkoholi vaikuttaa kielipäähän? Mitä Pasille tapahtui Camp Noulla? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Pulloposti seilasi Atlantilla kymmeniä vuosia ennen löytymistä.
Pullopostin löytäjä yrittää löytää kolmevuotiaan pikkutytön, jonka lähettämä pulloposti löytyi Espoon Haukilahdesta.