Torstaina paljastettiin pelottavimpia tekoja ja vedettiin ostohousut jalkaan. Niinan kuuluisasta autosta löytyi jälleen uusi ominaisuus, mutta miten onkaan parkkeeraamisen laita? Miltä kuulostaisi Anssin juonto klassisen musiikin kanavalla?
Anssi ja Niina ovat turhautuneita parkkiruutuihin ja niiden käyttäjiin.
Anssi Honkanen joutui viikonloppuna ahdinkoon parkkipaikkojen löytämisen suhteen. Juontajapari Niina Backman kehotti ensi kerralla varaamaan parkkipaikan keinolla, mikä ei selvästikään ole kaikkien mieleen.
Hon Kongissa sijaitsevan parkkiruudun hinnalla saisi Suomesta hulppean omakotitalon.
Jopa ruuhkainen autojen pysäköintialue näyttää kiehtovalta, kun sitä kuvataan yläilmoista.
Video tuo mieleen tunnetun kauhuelokuvan hahmon.
Karhun ahdistama hirviemo päätyi Alaskassa synnyttämään tavaratalon parkkipaikalle, jonka jälkeen se jatkoi matkaansa pienen vasan kanssa.
Suomeen 1-vuotiaana adoptoitu Joel Tiuraniemi julkaisi lauantai-iltapäivänä 29. elokuuta videon naisesta, joka soitti poliisille väittäen Tiuraniemen pidättelevän tätä parkkipaikalla ja kuvaili häntä n-sanalla. Nyt Tiuraniemi poisti videon pitkän saatetekstin kera. 
Sen piti olla yksinkertainen tehtävä peruuttaa ulos parkkipaikalta. Siitä tulikin eeppinen auton ja kuljettajan välinen kamppailu. 
Sen piti olla yksinkertainen tehtävä peruuttaa ulos parkkipaikalta. Siitä tulikin eeppinen auton ja kuljettajan välinen kamppailu.