Esko ja Suvi pohtivat iltapäivässä etäpalveluiden tuomia mahdollisuuksia, mitä kaikkea nykyään voi tehdä kameran välityksellä? Etätyö on monelle jo tullut tutuksi, mutta mahdollistaako se laiskotteluun ja minkälaisia laiskottelijoita kuuntelijoista löytyy? Ruokavalio on myös jokaiselle yksilöllinen, toiselle sopii roskaruokaa ja toisille sitä ei saisi tarjota, ainakaan Suvin mielestä!
Kuuntelijat innostuvat kertomaan Eskolle ja Suville omia kesätyömuistojaan, mitä kaikkea he ovatkaan joutuneet tekemään rahan eteen. Aluevaalien paneeli herättää Eskolla myös muistoja tilanteesta, kun päätyi väittelytilaisuuteen osallistujaksi ilman asiantuntemusta, vai oliko hän sittenkin asiantuntija? Molemmilla on myös omanlaiset laiskuutensa auton lämmitysjohdon kanssa, mutta kumman ratkaisu on ollut fiksumpi?
Esko ja Suvi pohtivat ratkaisua naamakarvoitukseen Kaverin puolesta kyselen osiossa. Onko pelkät viikset ok vai pitääkö parrasta ja viiksistä muodostaa kokonaisuus? Suvilla on myös kädessään kello, jonka ideaa Esko ei aivan ymmärrä. Tosin ei Suviltakaan löydy ymmärrystä Eskon ratkaisulle optikkoliikkeessä. Turkulaisesta näyttelystä he ovat yhtä mieltä, mistä tämä idea on lähtenyt?
Esko kaipaa kuuntelijoiden apua aurinkolasiensa kanssa. Onneksi kuuntelijoilla on monenlaiset ratkaisut, miten korvata kadonnut sanka. Suvi pohtii vaihtoehtoisia ratkaisuja päästä eroon jatkuvasta palelemisesta. Samalla keretään puhumaan myös unelmoinnista sekä autojen tuunaamisesta. Kumpi on Novan Iltapäivän Tuning-asiantuntija, Esko vai Suvi?
Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Suvi on löytänyt uuden ruokatrendin, perunalastumuusin. Onko tämä toimiva porsaanreikä Eskon tiukkaan dieettiin? Eskolla taas on sisustuskärpänen puraissut pahemman kerran, mutta meneekö kaikki ehdotukset kuitenkaan läpi. Tässä kaiken keskellä puidaan myös työnhaku suosittelijoita Kaverin puolesta kyselen -osiossa, mikä on kuuntelijoiden vastaus tähän hankalaan tilanteeseen?
Suvilla ja Eskolla on hankala kysymys vastassa Kaverin puolesta kyselen -osiossa, kun lapsi ei meinaa nukkua omassa sängyssään. Mitä tällaisessa tilanteessa pitäisi tehdä? Suvi ei myöskään ymmärrä Eskoa, tai muitakaan ihmisiä, pakkausten keräilyssä ja Caritan laittama viesti saa juontajaparinkin melkein ilmi riitaan, milloin mikäkin nousee, laskee ja mitä termejä tulisi käyttää?
Suvi on palannut lomalta ja hänestä on tullut oikea Lappi-asiantuntija. Hän on oppinut lomallaan kaiken poroista ja kiusallisista mokista. Eskolla on myös omia kokemuksia kiusallista tilanteista ja kuinka niistä selviytyä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään työpaikkaromanssia, minkälaiset mahdollisuudet tässä on onnistumiseen, vai tuleeko tässä samat kommunikaatio-ongelmat kuin muissakin suhteissa?
Esko pitää sinulle seuraa Suvin vielä lomaillessa. Hän kysyy kuuntelijoilta niitä pieniä valkoisia valheita, joita on joskus tullut lipsautettua. Linjat käyvät myös kuumina, kun puhutaan humalaisista, anteeksi antamisesta, sekä oudoista paikoista rakastua. Nuori yrittäjäsielu Eemeli myös sulattaa Eskon sydämen teollaan.
Esko kertoo harvinaisesta ostosreissustaan, minne hän oli päätynyt alennusmyynneissä? Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään ratkaisua uusioperheen rahankäyttöön. Paris Hiltonin häämatka saa myös Eskon pyörittelemään silmiä. Ihmetystä saavat myös tulevaisuuden keksinnöt, mihin tämä maailma on menossa?
Esko on itsekseen studiossa Suvin ollessa lomalla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan jonottamisen riemua, vaikeutta ja kuinka se kiristääkään hermoja? Eskolla myös iskee pieni elämyskateus Janne Pyykön telttailutempauksesta, Ehkä hän löytääkin ratkaisun, miten saa elettyä enemmän, Ainakin yhden lupauksen Esko tekee hän päättää irrotella, ainakin pukeutumisen suhteen!
Kuuntelijat innostuvat lähettämään viestillä Eskolle ja Suville asioita, joista eivät ole kertoneet vanhemmilleen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään miten tulisi suhtautua työkaverilta saatuun lahjaan ja Esko päätti myös aloittaa uuden harrastuksen, ja millä motivaatiolla! Suvin löytämä self help -kirja saa Eskon innostumaan, kenelle tästä olisi hyötyä?
Tänään Kaverin Puolesta Kyselen osiossa pohditaan, saako lahjan palauttaa jos se ei miellytä tai voisiko sen laittaa ystävälle kiertoon? Esko tilasi Amazon verkkokaupasta itselleen käsipainot, mutta mikä moka Eskolla kävi niitä tilatessa? Biisimestari kilpailussa erittäin kummallinen käännös. Suvi puolestaan haaveilee asuvansa, kuin Peppi Pitkätossu!
Anssi ja Niina vetävät viimeisen lähetyksensä Novan Iltapäivässä! Mukaan mahtuu yllätyksiä, kilistelyjä, muutama kyynel ja rutkasti naurua. Kuuntele Novan Iltapäivän viimeisen lähetyksen parhaat palat tästä!
Novan Iltapäivässä tehdään aikamatkan meneeseen useamman elementin osalta! Sadaan makupalamuistelo yhdestä Anssin alter egosta ja mysteeriarvoitus tekee hetkellisen paluun yllätysvieraan kera!
Niina teki uusia investointeja ja Anssi jakaa kollegansa astetta kaameamman hääjuhlakokemuksen. Anssi ja Niina saavat tuottaja Tytti Kiviharjun saattelemana maukkaan yllätyksen ja ettei homma mene liian mukavaksi, niin kuullaan myös ei-niin-positiivista palautetta.