Anssia ja Niinaa odottaa hyytävät oltavat jos Novan Iltapäivän Facebook-sivun tykkääjämäärä ylittää yli 40 000! Anssi kokee valaistumisen hetkiä kun saa selville olevansa sosiaalinen introvertti ja Niinan salainen musiikkiharrastus näkee päivän valoa.
Luvassa jälleen hervotonta naurua, kun tuottaja Petra kertoo nuoruusvuosien ympäristörikoksistaan. Anssi on aloittanut askelkisan, ja huijaaminen houkuttelee!
Radio Novan iltapäivä yllätti synttärilaululla yhden Suomen kovanluokan artistin. Voiveitset herättivät suuria tunteita ja Niinan kissa Herra Pörri suunnittelee jotain pahaenteistä. Mitä Anssi oikein puuhaa suihkussa? Tämän saat tietää kuuntelemalla!
Niinan nuoruuden ihastuksella Santeri Kinnusella on syntymäpäivät, mutta mitä tietoa Niinan päiväkirjasta löytyykään? Niina oli ostanut uudet vaa'an ja Anssi lupasi alkaa Niinan personal traineriksi mutta onkohan tämä nyt hyvä juttu. Kuuntele kooste ja mieti palkkaisitko Anssin.
Pesuaineen annostelu sai aikaan kiihkeän keskustelun. Niinalla oli useampikin teoria aiheesta. Lisäksi puntaroitiin parisuhdeasioita ja tarjouksia. Kaiken kattava otanta siis, täältä!
Mysteeriäänikilpailuun osallistui Li Tampereelta, jonka kokkaama keitto sai Anssin ja Niinan pasmat täysin sekaisin.
Ratkaisua pohdittiin jopa uuden hallituksen kautta.
Pehmeä lähestymislinja mökkinaapureita kohtaan ei saanutkaan lämmintä vastaanottoa.
Jätelavan löydökset tekivät Anssin kotimatkasta asteen verran paremman.
Radio Novan Iltapäivän juontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman soittivat Ransulle onnittelupuhelun.
Salattujen elämien hahmon vaihto huolestutti Radio Novan Iltapäivässä.
Putouksesta tuttu Aina Inkeri Ankeinen vieraili Radio Novan iltapäivässä. Haastattelu ei mennyt aivan niin kuin juontajat olivat odottaneet.
Radio Novan Niina Backman ja Anssi Honkanen ottivat vastaan huoltoaseman asiakkaita.
Maija pääsi tänään esittelemään omaa työpaikkaansa Ystävyyskauppa -ohjelmaosiossa. Keskustelu kuitenkin ajautui vahingossa väärän suuntaan ja antoi terveyskeskuksesta hieman kyseenalaisen kuvan.
Radio Novan iltapäivän Anssi Honkanen ja Niina Backman haastavat yhden kuulijansa epätavalliseen tehtävään.
Anssi ja Niina aloittivat tänään Radio Novan Iltapäivän Olet Loistava -kampanjan, jossa jaetaan heijastimia niitä tarvitseville. Kampanja jalkautui tänään Mäntsälään, jossa pienet koululaiset saivat uudet heijastimet roikkumaan takkeihin.