Uusien vaatteiden pesu ennen käyttöä puhututtaa studiossa ja Esko kertoo vinkin, kuinka voi kuivatella ilman pyyhettä. Millainen on kodintuoksu ja mistä se tuoksu tulee? Tätä kysymystä pohditaan tänään kaverin puolesta kyselen -osiossa. Mysteerikisassa Dina arvuuttelee esinettä, mutta päätyykin saamaan rahaa Suvin erikoisen kommentin päätteeksi. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Mikä oli Eskon lapsuuden haaveammatti ja miten siihen liittyy leikkuulauta? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan voiko siivousta antaa lahjaksi, ja kuulijat jakautuvat kahteen leiriin. Suvi kertoo minkä vuoksi on käynyt grillillä ainoastaan kerran elämässään. Mysteerikisassa Tiina kysyy loistavan kysymyksen ja Suvi meinaa paljastaa esineestä liikaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvin parkkimaksu höyryäminen saa yllättävän käänteen ja Suvi pyytää anteeksi hattu kourassa. Osaavatko Esko ja Suvi ratkaista Kaverin puolesta kyselen -osion ongelman? Sinin kissan erikoinen taito hämmentää studiossa - onko suihkussa pissaaminen ok? Mysteerikisa ratkeaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Virallinen viherkasvipäivä saa Eskon ja Suvin tutkimaan erilaisia teemapäiviä - Miksi opetella morsettamaan oma nimi? Kaverin puolesta kyselen -osiossa Ninskua askarruttaa ystävyyteen ja anteeksipyyntöön liittyvä ongelma. Mitä Esko ja Suvi eivät osaa, vaikka ovat kovasti opetelleet? Mysteerikisa ratkeaa vihdoin, ja Jennille lähtee 440e! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Viikon viimeisessä lähetyksessä Esko ehdotti itseään sylikummiksi kuulijan lapselle. Kaverin puolesta kyselen -osiossa käsiteltiin miten jotkut lainaavat tavaroita, mutta turhan herkästi unohtavat palauttaa niitä omistajalle. Eskoa ja Suvia puhutti suomen pubien suolaiset hinnat, koska myös jääkiekon MM-kisojen tuomat turistit ovat olleet tunteiden vallassa ostaessaan kisa juomia. Mysteerikisassa kuulija kysyi loistavia ja suuntaa antavia kysymyksiä. Palattiin myös lapsuuteen ja muisteltiin miltä tuntui, kun vanhemmat soittelivat perään, kun oli myöhässä kotiintuloajasta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Suvi jakaa henkilökohtaisen tarinan ja pelkoa sen taustalla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Saraa, jonka puoliso haluaa ostaa moottoripyörän ja Sara haluaisi muuttaa hänen mieltään. Ruoka ja näpistykset puhuttavat myös studiossa. Suvi toi pullaa palaveriin, mutta saako viimeistä palaa syödä? MYSTEERIKISA RATKEAA, kun Pekka yllättää Eskon ja Suvin osuvalla kysymyksellä. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Esko ei ymmärrä miten eräs tv-ohjelma on saanut Suvin itkemään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi ja Esko auttavat Annia, jonka puoliso on nirso. Tästä inspiroituneena studiossa päädytään muistelemaan sääntöjä lapsuuden ruokapöydässä. Uutinen David Beckhamin lapsesta saa Eskon ja Suvin pohtimaan ihmisten, kuin myös lintujen epäreilua toimintaa. Mysteerikisassa tapahtuu yllättävä käänne, kun molemmat unohtavat mikä edes on tämänhetkinen mysteeriesine. Kuinka tästä selvittiin?
Esko kertoo näyttelijädebyytistään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Samia kinkkisessä tilanteessa. Mitä tauko tarkoittaa parisuhteessa? Studiossa ruoditaan, kuinka ärsyttäviä mökkilokit ovat. Esko ja Suvi päätyvät nostalgisoimaan nuoruuden kotibileitä. Mysteerikisa ratkesi Elsan oikeaan veikkaukseen.
Uusi viikkoa Radio Novan Iltapäivässä. Eskolla oli erinäisiä kommelluksia viikonloppuna. Käpy meni. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Emiliaa kinkkisessä työpaikka ongelmassa! Mysteerikisassa yllättäviä muutoksia, kun Esko ja Suvi muuttavat mieltään. Myös tinkaajat puhuttavat Eskoa ja Suvia, koska on ok tingata? Studiossa puhutaan pyhästä temppelistä, mutta mistä ihmeestä on kyse?
Esko kertoo intoutuneensa ryhmäliikuntatunneista. Tämä saa Eskon ja Suvin miettimään voiko ryhmäliikuntatunnilla epäonnistua. Kuulijoiden tarinat saavat Suvin mielikuvituksen laukkaamaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa on kinkkinen työpaikkaromanssi selvitettävänä. Suvi kertoo normaalista poiketen urheilu-uutisen, tämä uutinen saa Eskon muistelemaan vanhoja lätkäaikoja. Mysteerikisassa esitetään tärkeitä kysymyksiä ja maanantaina potissa 240 €.
Suvi kertoo lomakuulumiset ja snorklailutarinat Thaimaan reissusta. Mysteerikisassa laitetaan jakoon 300 € oikean vastauksen myötä. Kuuluuko naapureita moikkailla ja miksi remppamiehiä on hyvä kestittää? Esko ja Suvi puivat myös Eskon koiranulkoilutuksesta johtuvia vieroitusoireita.
Radio Novan Iltapäivässäkin on tänään talvipäivänseisaus.
Novan Iltapäivässä joulukuu startataan Suvi Hartlinin ja Mikko Suursalmen seurassa. Esko siis jatkaa vielä lomailuaan.
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu aloitetaan mainion herrasmiehen Mikko Suursalmen seurassa. Marraskuun ajan Suvin seuraksi Iltapäivään tulee toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöitä.
Radio Novan Iltapäivässä ratkee vihdoin jo pitkään arvuuteltu Mysteerikisa.
Radio Novan Iltapäivässä Suvi ja Esko on havahtunut siihen, että alkaa olemaan jo aika kylmä ja talvi tekee tuloaan.