Esko ja Suvi tekevät tikusta asiaa ja Suvilta kuullaan pelottava paljastusta hänen serkkuunsa liittyen. Esko ehdottaa palauteboxia makuuhuoneeseen ja empiirinen tutkimus antaa tuomion. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvi ja Mikko pähkäilevät emojien merkitystä ja hilpeyttä aiheuttaa väärinymmärrykset. Pinttyneet tavat puhuttavat - Mikko laittaa vilkun turhaan ja Suvi hyvästelee talonsa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvi kertoo kuinka saa erityistä mielihyvää kohteliaisuus kettuilusta ja Mikko samaistuu. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puhuttaa perheen yhteiset ruokahetket. Radio Novan Aamun Kimmo Vehviläinen on heittänyt Suvin syömiseen liittyviä väitteitä ja nyt Suvi vastaa. Mistä on kyse? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvilla on ollut vaikeuksia juoda vettä sekä pidätys ongelmia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa yksin olo ja hiljaisuus aiheuttaa haasteita. Mitä tekisit häissäsi toisin, jos voisit? Tämä puhuttaa studiossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvia hämmentää syyhy ja Mikko kyseenalaistaa teitittelyn. Kaverin puolesta kyselen -osiossa on isä vibat kateissa. Hiustenkuivaimen väärinkäyttö aiheuttaa studiossa hilpeyttä ja Mikko saivartelee. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä tulkitaan nuorison ”emmä tiiä” ja ”ihan sama” vastausten todellista tarkoitusta - Suvi tuntee piston sydämessään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa läheisyys on loppu. Janakkalan kouluruoan syömäkelpoisuus aiheuttaa hilpeyttä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kertoo seteliin raapustetusta numerosta, jonka muistaa nuoruusvuosilta edelleen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa uusioperhe ongelmia. Suvin lonkkavaiva saa Eskossa kiusauksen aikaan. Perheen tai appivanhempien naapurissa asuminen puhuttaa myös studiossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvi on saanut hyvää palautetta, mutta ihmettelee, onko tässä kaikki missä hän on hyvä. Kuuluuko vieraalle tarjota oma sänky? Tätä kysymystä pohditaan Kaverin puolesta kyselen -osiossa. Esko on tehnyt empiirisentutkimuksen sanaan - rakastan sinua liittyen, ja tulos oli huono. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa koulujen mustat takit ja nimikaimat. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi epäilee Eskon lähettäneen osion kysymyksen. Eripuraa studiossa aiheuttaa ystävänpäivä ja Esko turhautuu parkkisäännöistä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko avautuu tukalasta tunteesta Venla-gaalassa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa aiheena reality-ohjelmat ja studiossa hilpeyttä aiheuttaa leivontaohjelma, jossa riisutaan ja juodaan. Suvi jakaa parisuhdeterapeutin vinkin kipinän ylläpitämiseksi ja Esko odottaa empiirisentutkimuksen lopputulosta. Mysteeriäänikisassa uusi ääni! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi miettii onko ok tuomita asioita näkemättä, kuulematta tai maistamatta? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan kadonneen sormuksen mysteeriä. Myös sakot saanut Ranskan Amazon ja työolosuhteet puhututtavat kaksikkoa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kauhistelee Eskolle hänen taksi kokemustaan. Parkkipaikka raivoaminen ja parkkiruutujen kyttäys aiheuttaa suurta keskustelua. Tyhmät kysymykset kuten ’’saako Paninin lämmittää?’’ puhututtaa Eskoa ja Suvia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä koetaan pirskahtelevia hetkiä viiden sekunnin -kisassa. Esko ja Suvi pohtivat yhdessä Tuottaja-Jennin kanssa mitä tapahtuu lemmikille eron sattuessa. Suvi kertoo Eskolle kuinka koira ja setä olivat testanneet häntä juna-asemalla. Kaksikko jakavat studiossa myös elämänviisauksia toisilleen. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Miksi kukaan pöllii tuulilasinpyyhkijät? Tämä kysymys puhuttaa Radio Novan Iltapäivässä Eskoa ja Suvia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pyykkivuoro ongelmia ja Eskolle paljastuu Suvista yllättävä asia. Myös saituus puhuttaa ja studiossa pohditaan, koska ihminen on liian saita. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhututtaa pieleen mennyt ruokalähetys ja lähettipalveluiden helppous. Suvi ihmettelee miten Esko on jälleen onnistunut aiheuttamaan ongelmia toisen ihmisen asunnossa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan seksivalistusta. Eskoa ja Suvia ihmetyttää kovasti pyykkien kuivaus pakkasella. Kuuntele iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko paljastaa Suville kuinka hän on pilannut pyykit. Suomalaisten käytöstavat myös ihmetyttävät kaksikkoa. Suvi kertoo Eskolle mitä samaa hänestä parisuhteella ja liikennevaloilla on, ja Esko kertoo kosinnoista. Miten käy mysteeriäänikisassa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!