Viikon ensimmäiseen Mysteeriääneen pääsi kisailemaan Sanna Turusta. Kuuntele, millä veikkauksella Sanna nappasi itselleen 460 euron potin!
Anssi myöntää, että hänellä saattaa joskus olla vaikeuksia herkistyä ja Niina on ylpeänä omasta Faktasään oppipojastaan. Mitä mysteeriäänessä tapahtui ja kuka juhlii syntymäpäiviään?
Pitkään sitä arvailtiin ja viime viikolla se ratkesi! Tähän asti yksi hellyyttävimmistä arvuuttelijoista heitti oman veikkauksensa, joka tuli kuin suoraan apteekin hyllyltä! Mikä siis olikaan oikea vastaus?
Torstaina palautettiin pulloja, lähdettiin lelukauppaan ja löydettiin Niinan autosta jälleen uusi ominaisuus. Mitä tapahtuikaan Mysteeriäänessä? Kestääkö Anssin trampoliiniviritys?
Keskiviikkona pohdittiin märkiä pusuja ja lyötiin kättä päälle. Mitä tapahtui cooleudelle ja missä vaiheessa puetaan kevyttä kevätpusakkaa? Pitäisikö ankkahuulista ja Tikkurilan värikartoista verottaa? Entä miten kävi Anssin nerokkaalle mysteeriäänelle?
Tiistaina etsittiin hupsuttelijoita ja jaettiin Vuoden äiti -palkinto. Mikäs se usb oikein olikaan ja voisiko tietokoneen kuitenkin vaihtaa piirtoheittimeen? Mysteeriäänen potti saatiin jaettua, mutta mikä ääni oli kyseessä?
Lähetyksessä pohditaan mm. sitä, ettei koskaan kannata sanoa ei koskaan… Eli vannomatta paras. Myös Hannu Karposta on asiaa. Mutta kuka on “kopiokone-Byman”?
Lähetyksessä ruoditaan mm. mansikanpoimijoiden moraalikäsityksiä, lapsien kasvatusta uskomusten ja pelottelun avulla. Mysteeriääneen löydetään ratkaisu. Lisäksi fiilistellään voitokasta Radio gaalaa!
Viikon viimeisessä lähetyksessä kisaväsymyksestä ei tietoakaan. Päinvastoin! Kuulijoita pidettiin otteessa niin Slovariskaballa, Mysteeriäänellä kuin Kesähittien hautausmaallakin. Bonuksena soitettiin väärään numeroon. Makeaa mahan täydeltä!
Tiistaina demonstroitiin, miltä viimeiset kymmenen viikkoa ovat kuulostaneet ääninä, ja listattiin Suomen parhaita rantoja. Millaisia härveleitä ja hilavitkuttimia oli käytössä 90-luvulla, ja miten siihen liittyy syntymäpäivälahja Anssin vaimolle? Mikä ääni paljastui mysteeriäänen takaa?
Syksystä lähtien arvuuteltu Radio Novan Iltapäivän Mysteeriääni saatiin vihdoin ratkaistua! Historiallisen ison 3740 euron potin, johon Anssi ja Niina heitti molemmat vielä 10 euroa päälle, voitti Marko Tampereelta! Kuuntele oikea vastaus!
Auto-asiantuntija Niina Backman kertoo mitkä piirteet ovat autoissa ne tärkeimmät! Tästä vinkit uudesta autosta haaveileville, olkaa hyvät!
Hien toi Niinalle pintaan ensin Anssin yllättävä tietonurkka, sitten kuulijoissa asti kärisi, kun puheeksi otettiin solarium. Käsi ylös kuka kävi aikoinaan? Ja mikäli mysteeriääntä haluat harjoitella, täältä kuulisi tänään senkin!
Mysteeriääni on ratkennut!
Niinaa, tämän loman aikana, tuuraava Heidi Suomi, piti Anssin kanssa kilpailun, johon mysteeriäänijulkkis osallistui livenä. Kuuntele pätkä tästä!
Tamperelainen Piia voitto 160 euroa Iltapäivän mysteeriäänestä.