Radio Novan Aamussa Minna kyselee Akilta museokäynneistä kun taas akin kysymys koskee väitteleviä papparaisia. Minna antaa pisteensä lähetyksessä ja kyllähän puheissa on myös tempparit, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kertoo vaarallisista konsonanteista ja Aki on hypännyt Ensitreffit alttarilla - kelkkaan. Museokortti ja kahvin keitto herättävät tunteita mutta miten eroaa suomalaiset ja ruotsalaiset hirvikärpäset? Kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamussa puhutaan tekniikasta sekä käydään nostalgiamatkalla. Aamun oma filosofi Akistoteles jakaa viisautta ja Minna motkottaa!
Yorkshiren museo aloitti museoiden välisen haasteen Twitterissä.
Doppelgänger-vilitys on vallannut myös Novan Aamun. Minna on eksynyt testien ihmeelliseen maailmaan, kun taas Aki oli viikonloppureissullaan innostunut tekemään heräteostoksia. Minnalla on agnedana myös uudistaa saunalait, ja Akista on kuoriutunut aikamoinen taideasiantuntija.
Eilisistä jalkahoidoista siirryttiin kasvohoitoihin, ja Anssin kasvothan suorastaan hehkuvat! Niinalle keskiviikkoaamun kuntosalikeikka aiheutti totaalisen hätätilan, Anssin traumat puolestaan johtuvat jostain ihan muusta.. Mutta missä on Tuottaja Petra ja tuhannet ja yhdet tarinat?!?
Musiikkimuseo Fame hyödyntää huomattavissa määrin nykyteknologiaa.
Lapsi eläytyi erään eläimen kohtaloon erityisen syvästi.
Vahamuseo paljasti lohikäärmeiden äidin eli Daenerys Targaryenin hahmon.
Bauer Media on solminut kolmevuotisen yhteistyön kotimaisen musiikkimuseo Famen kanssa. Museo avataan syksyllä 2019.
Valokuvaaja on jo vuosien ajan odottanut museoissa kärsivällisesti ihmisiä, jotka sulautuvat taideteoksiin ja sitten napannut upeita kuvia.
Nainen ihmettelee, miksi museo on täynnä alastomia naispatsaita, mutta rintaruokintaa ei sallita.
American Car Show kokosi maan upeimpia amerikanrautoja Helsingin Messukeskukseen.
Monet museoiden nuket ja veistokset ovat todella painajaismaista katsottavaa.
Huuruiset teknomusiikin pauheessa järjestetyt ravet eli reivit olivat 1990-luvulla kuuminta hottia, joskin vähän pahamaineista sellaista, meilläkin. Nyt reivataan livenä soitetun klassisen musiikin tahtiin marraskuun lopussa Helsingissä. Parketilla kristallikruunun alla tanssityyli on vapaa, ja musiikista vastaavat opiskelijat.
Suomen ensimmäinen ja ainoa poliisikissa Aamu suoritti ensimmäisen kenttäharjoitteluosuutensa mallikkaasti viikonloppuna Tampereella.