Monien tunnettujen suklaabrändien taustalta löytyi paljon ikäviä asioita, kuten lapsityövoimaa.
Ilmatieteenlaitos on päivittänyt juhannuksen metsäpalovaroitukset.
Radio Novan Päivässä otettiin yhteyttä Uudenmaan Marttoihin, jotka osasivat valaista mitä voi säilyttää ulkovarastossa ja mitä ei. Homeinen ruoka ei maistu monille, vaikka siitä kaapisi pahimmat homeet pois. Jussi Pohjoinen vastasi tuottaja-Nean tiukkoihin kysymyksiin koskien parkkikiekon asettamista. Kuulija-Topi laittoi Niinan lausumaan sanahirviön, joka ei taipunut sitten millään. Apulanta metsä istutetaan tulevana viikonloppuna. Siitä meille parhaiten osasi kertoa itse Toni Wirtanen.
Päätöstä mietittiin hyvän aikaa.
Radio Novan Aamussa otetaan yhteys metsään ja päätetään myös mitä aletaan kasvattamaan. Hävikkiviikkoa vietetään joten tottakai pidetään pistarit ja Minna haluaa myös selvyyden Molokin kitaan, kuuntele jälki-istunto tästä!
Poikkeusajat ovat rasittaneet monen jaksamista ja olleet erityisen iso kolaus nuorille.
Veitola ja hänen äitinsä olivat olleet sienimetsällä.
Janne otti yhteyden tatuointitaiteilija Sini Arieliin. Perheen uusin hankinta on pala sademetsää ja heidän tytär opettelee puhumaan suomea. Mitä lämpömittari näyttää Australiassa? Kuuntele Jannen ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Viikon alkuun oltiin niiiin onnellisia! Miten on käynyt kolme viikkoa sitten tehtyjen poikkeusolojen poikkeuksellisten lupausten kanssa? Miltä näyttävät hesalaiset plikat luonnossa? Entä miten ne nopeusrajoitukset oikein vaihtuvat ja miten sinne nostokurkeen oikein kavutaan?
Julkaisua ovat kommentoineet muun muassa Maria Veitola, Susanna Laine ja Kirsi Alm-Siira.
Kaks nolla kaks yks on täällä ja paluu arkeen on heti aiheuttanut ongelmia -samoin kuin Niina Backmanin auto... Inttiajan helppous jakaa mielipiteitä, joten olisiko Suomen armeijan Mental force -joukko-osastolle käyttöä? Entä syökö joku siis vielä jouluruokaa?
Aluksi vähällä mediahuomiolla ollut luonnonkatastrofi sai sekä julkkikset että tavalliset ihmiset tarttumaan asiaan somen kautta.
Laulaja kertoo Iltalehdelle, että hänen seuraelämässään on parhaillaan hiljaista.
Maria Veitola saa liki joka päivä viestiä, jossa häntä syytetään Metsäkedon saattamisesta työttömäksi.
Kaliforniassa riehuvat metsäpalot ovat levinneet julkkisten suosimalle asuinalueelle.
Kallio esittää musikaalissa Samin roolin.