Nyt ollaan reiässä. Kimmo miettii uransa lopettaneita ja takaisin palanneita, Minnan aisapariksi toivotaan Vappu Pimiää. Minnaa ja Kimmoa on aamulla mietityttänyt vaatteiden valinta tulevaa kuvaushetkeä varten. Voiko yöpalaksi tarjoilla mustamakkaraa?
Radio Novan Aamussa on tarjolla Akin poimintoja naistenlehdistä, kanaa takakontista ja tunnelmia Markuksen matkalta meren uumenista. Minna on tehnyt Markukselle evääksi voikkuleipiä, mutta todellinen huolenaihe on, tuleeko Akilla pissat housuun? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna menee pähkinöiksi hamsterista, Parta-Markukseen iskee kuume, kuin sika limppuun ja Aki ei tarvitse mitään. Paitsi ehkä hatullisen Riku Niemistä ja loma-asunnon Espanjasta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Netissä naureskellaan tarinan yllättäville käänteille.
Espoon Tallin poni sai lauantai-iltapäivänä elämänsä ensimmäisen metrokyydin.
Maanantaiaamuna julistettiin marraskuu selätetyksi ja varastosta kaivettiin monta elämänmakuista tarinaa. Minkälainen henkilö ei voi taskuparkkeerata silmälasit päässä? Kulkeeko Länsimetro vai ei? Minkälaisia tarinoita taksikuskeilta löytyy pikkujoulukausivarastosta? Kuinka voi Faceralli? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Radio Novan Aamussa keskustelua herätti Minnan taskujen sisällön lisäksi myös mm. hurja hissiseikkailu ja Taco Bell. Kuuntele Radi Novan Aamun parhaat palat!
Tiistaiaamuna studiossa istuivat arjen valmentajat vai olivatko he sittenkin sunrise coacheja? Sopiko Minna jo kielikurssin saunailtaa? Millainen on tosimies ja mistä niitä löytää? Minkälaista videomateriaalia Aki sai käsiinsä Minnasta? Pilasiko Perjantai-laulu taas koko viikonlopun? Kuuntele parhaat palat yläpuolelta.
Yllätys yllätys, torstaiaamuna lyötiin taas vetoa. Lisäksi Helmi sai tuta Akin ja Minnan varhaisen herätyksen ja saatiinhan siinä samalla pystyyn kunnon nahistelukin. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Niina unohti ostaa matkalipun matkustaessaa metrolla kohti töitä. Vastoin kaikkia odotuksia, kohtaaminen lipuntarkastajan kanssa koitui Niinalle ihanaksi hetkeksi.
Onko lapsen kehitykselle vaarallista, jos hän uskoo liian pitkään asioihin, jotka eivät ole totta. Voice.fi:n toimituspäällikkö Mikko Räsänen pohtii asiaa espoolaisen perheenisän näkökulmasta.
Aki saapui töihin ritarillisesti laulellen. Pikagallupissa kyseltiin pelottaako Trump. Onko mahdollista, että Sagrada Familia valmistuu ennen Länsimetroa? Jos Allista tuli allit, niin mitkä olisi haukiot? Minkälaisia piloja sisarusrakkaus saa aikaan? Entä minkä hässäkän saivat tällä kertaa aikaan herrat Tapsa ja Reetu?
Ville Saksi suhtautui virheeseen itsekin huumorilla.
Tapahtuma huvitti kanssamatkustajia.
Japanilaisella metroasemalla ei juuri naurua kuultu ennen aamukahdeksaa, jolloin tungos metroon oli ällistyttävä.
Koiran kuljettaminen New Yorkin metrossa vaatii luovuutta, jos ei mieli maksaa sakkoja.