Kimmo on palannut vahvuuteen ja tarjolla onkin extrapitkät Iltapalat! Minna kuikka… kukka… kuuakka… Kuukka kertoo top 3 ärsyttävät äänet, löytyykö listan kärjestä Kimmo ja Markus?
Lunta on kuluvalla viikolla tulossa vielä lisää.
Sää lauhtuu merkittävästi ennen joulua.
Radio Novan Aamussa Minna antaa vinkkiä kaikille asujille ja Kimmo tuo (taas) mielenkiintoisia tutkimuksia tiedelehdestä. Isyysvapaita mietitään ja pitäisikö facebookiin julkaista kuvia aviomiehistä.
Lumisateet lähestyvät viikonlopun mukana.
Konsertin juontavat Sara Parikka ja Jaakko Loikkanen.
Lunta voi tulla useita senttejä.
Gal Gadot ja Rachel Zegler esittelivät vastikään elokuvaa D23-tapahtumassa.
Briggs menehtyi 88-vuotiaana.
Ile Uusi vuori on vielä tänään Suvi Hartlinin kanssa, Eskon ollessa kipeänä kotona. Alun ikäriisi keskustelun jälkeen padot aukeavat, kun Kaverin puolesta kyselen osiossa puhutaan miesten itkusta. Ile myös selvittää mikä on räkäindeksi ja milloin se on korkeimmillaan. Suvi paljastaa miten tarkka silmä hänellä on lumitöiden suhteen, hän on oikea lumi kosmetologi. Lopuksi vielä muistellaan hammasrautojen ihanuutta!
Suvin kanssa iltapäivässä on Ile Uusivuori, Eskon ollessa kipeänä. Lähestyvät Olympialaiset saavat Suvin ja Ilen pohtimaan kelkkailun järkeä ja taktiikkaa, sekä Ile kertoo omakohtaisia kokemuksia laturaivosta. Kaverin puolesta kyselen osiossa meikkaus aiheuttaa jännitetä, kun Ile ei ymmärrä miksi ”temppelin pystytystä” ei saa katsoa. Hämmästelyä heillä aiheuttaa myös Victoria Beckhamin ruokavalio.
Lumityöt puhuttavat iltapäivässä, lähentävätkö ne naapureiden välejä vai ainainen riidan aihe? Esko ja Suvi päätyvät myös päätyvät lasten nukuttamisen vaikeudesta niitä kaikkia kummallisia ääniä, joita ihmiskehosta välillä pääsee, ja tietenkin niillä väärillä hetkillä. Ostoskärryt myös herättävät keskustelun ei suinkaan niiden väärään paikkaan jättäminen vaan poletit, kuinka ne saavatkaan ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi.
Radio Novan Päivässä jaetaan sankaritarinoita. Millaisia rangaistuksia kuulijat ovat saaneet nuorempana ja voiko rairuohon liiallisesta kasvusta saada rankkua? Mukana myös Niinan antama tv-ohjelma suositus ja lumikolaaja-Eemelin haastattelu.
Radio Novan Iltapäivässä jollain on epäonnen maanantai 13.päivä.
Kari Lumikero on nyt julkaissut Tätä en vielä kertonut - Uutismiehen tilinpäätös -kirjan, jossa kertoo elämästään uutisten takana. Kirjan on kustantanut Tammi.
Radio Novan Aamussa Minnaa harmittaa tänään, kun Instagramissa ei saa nänni näkyä. Aki on nähnyt vaivaa ja suunnitellut huomisia pikkujouluja pitkän kaavan mukaan. Tarviiks isoihin pikkujouluihin edes muuta, kuin glögiä ja torttuja? Kuuntele Jälki-istunto tästä!