Talvilomat ovat parhaillaan käynnissä, joten Pohjois-Suomessa lomailevien kannattaa katsastaa kartalta vaaranpaikat.
Vuoristossa elävien kissapetojen määrää selvitettiin maassa ensimmäistä kertaa.
Sää jatkuu tavanomaista kylmempänä.
Radio Novan Aamussa muistellaan Putoushahmoja ja Kimmo on myös keksinyt miten miehet ja lapset saadaan pesemään käsiä. Minnan käsittelyssä on liikennevalojen nappi, onko ne vain suurta placeboa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kertoo top3 konvehdit ja Kimmolle riittää vertaukset joulupukkiin. Disneyn Lumikki täyttää vuosia ja Minna raaputtaa selkäänsä... hetkinen MILLÄ? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kertoo tarinan talviautoilusta ja Kimmo kyselee milloin ne lumityöt kannattaakaan tehdä. Minnalla on vinkki johon liittyy snöbollar ja kuumeen mittaaminen saa ihan liian suuret mittasuhteet, kuuntele Iltapalat tästä!
Riski on paikasta riippuen kohtalainen tai jopa huomattava.
Lumisateet eivät pääty maanantaihin.
Kimmo on palannut vahvuuteen ja tarjolla onkin extrapitkät Iltapalat! Minna kuikka… kukka… kuuakka… Kuukka kertoo top 3 ärsyttävät äänet, löytyykö listan kärjestä Kimmo ja Markus?
Lunta on kuluvalla viikolla tulossa vielä lisää.
Sää lauhtuu merkittävästi ennen joulua.
Radio Novan Aamussa Minna antaa vinkkiä kaikille asujille ja Kimmo tuo (taas) mielenkiintoisia tutkimuksia tiedelehdestä. Isyysvapaita mietitään ja pitäisikö facebookiin julkaista kuvia aviomiehistä.
Lumisateet lähestyvät viikonlopun mukana.
Konsertin juontavat Sara Parikka ja Jaakko Loikkanen.
Lunta voi tulla useita senttejä.
Gal Gadot ja Rachel Zegler esittelivät vastikään elokuvaa D23-tapahtumassa.