Kokkosen seuraajat ovat ihastuneet lopputulokseen.
Radio Novan Aamussa tiimi käy läpi heräämisiä ja lumipenis puhuttaa. Millä tolalla on tuottaja Parta - Markuksen hiihtäminen ja mitä tapahtuikaan Malmilla? Kuuntele parhaat palat tästä!
On tärkeää miettiä, mihin lumet kolaa.
Radio Novan Aamussa Minna miettii sanojen lausumista ja Aki taas reissumiehen rankkaa keikkaa. Tuottaja parta - Markus käy pyörähtämässä pihalla ja myös kaatumiset ovat ajankohtaisia asioita, kuuntele parhaat palat tästä!
Näyttelijän pihaa koristaa kokonainen lumiukkoperhe.
Ähtärin pandojen kiimakeskustelu saa Minnan ja Akin hormonit hyrräämään ja keskustelua käydään ihmispandoista aina heidän omiin makuuhuonepuuhiin. Legendaarinen Kummelien Tonnin seteli sketsikin on käynyt toteen ja ihmiset valehtelevat somessa, niin eihän tässä enää tiedä, mikä on totta ja mikä puhetta. Kuuntele ja tiedä!
Video nousi nopeasti viraalihitiksi.
Kuin kaksi marjaa! Vai mitä?
Luontokuvaaja onnistui vangitsemaan uhanalaisen lajin kameraan.
On tärkeää miettiä, mihin lumet kolaa.
Tiedätkö, miten lumipyryyn kannattaa varautua?
Minnan vatsa ilmoittaa olemassaolostaan murisemalla vaikka se onkin Aki jonka vatsanpohjaa vääntää, nimittäin tänään on se päivä kun KuukAir nousee siivilleen!
Kuvia oranssista lumesta on julkaistu muun muassa Instagramissa.
Bostonin poliisit kohtasivat avun yllättävältä taholta.
Sahara on maailman suurin aavikko.
Timo-Pekka Koskela valmensi vuosia Suomen lumilautamaajoukkuetta. Kun hän katsoi, millaisia työmahdollisuuksia ulkomailla voisi olla, Koskela sai tietää Kiinan tarvitsevan uutta valmentajaa.