Sairastavuuteen vaikuttavat myös epäsuorasti monet alueelliset tekijät.
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään lomamatkaa, joka päätyi risteilyaluksen kiinniottamiseen. Millaisia Esko ja Suvi ovat kiukkuisina, entä miten kiukkuisena tulisi oikeasti toimia? Mikä mahtaa olla suomalaisten lemppari kahvi ja millaisen muutoksen Suvi on tehnyt kahvin juomiseen? Entä mitä Suvin on tehnyt väärin Ellin karvonlähtöaikana? Myös uutiset Tiger Woodsiin liittyen puhututtaa.
Pääsiäisenen korvilla säässä voi tapahtua käänne keväisempään suuntaan.
Kirjat vievät parhaimmillaan mukanaan jonnekin aivan muualle kuin omalle kotisohvalle.
Liikenne ruuhkautuu erityisesti pohjoisen suuntaan ajettaessa.
Kymmenen vierailluimman kaupungit listalta löytyvät muun muassa Lontoo, Pariisi ja New York.
Yhdessä diagnoosiryhmässä on tullut kasvua 7 prosenttia.
Korona-aika ruuhkautti poliisin lupapalvelut pitkäksi aikaa.
Luistelukenttiä pidetään säiden salliessa yllä aina kevättalveen saakka.
Suomalaisten suosikkikohteissa sairastapaukset ovat yleisiä.
Radio Novan Aamussa Kimmo palaa lomiltaan ja tottakai mukana on tuliaisia. Penikset puhuttavat tuottaja-Markusta ja Minna puhuu rollareista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä jaettiin kokemuksia unihalvauksista, joita Niina on saanut elämänsä aikana nyt kaksi kertaa. Kuumassalinjassa jaettiin kuulijat kahtia, kun aiheena oli syyslomat. Tuottaja-Nea on hankkinut Niinalle mieluisan yllätyksen, jota kuitenkin pahoittelee jo etukäteen etenkin Niinan perheeltä. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivä on vihdoin palannut kesälomiltaan takaisin studioon. Niinan loman viimeinen päivä ei mennyt suunnitelmien mukaisesti, vaan vastoinkäymisiä tuli pitkin päivää. Kuumassalinjassa pohdittiin omien rajojen asettamista sekä erilaisia muistisääntöjä. Kuuluuko saunaan mennä suihkun kautta vai ei? Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamun uusi tuotantokausi saa alkunsa ja käy ilmi että Kimmon Minnalle suosittelema sarja olikin hieman haastavampi löytää ja syystäkin. Tuottaja - Markus kyseenalaistaa Minnan lihasmuistin ja Minna tuo terveisiä Ranskasta
Näyttelijä Kristen Bellin lomakuvien joukosta löytyi todellinen helmi, jonka avulla voi testata omaa julkkistietämystään.
Radio Novan Aamussa Kimmo ja Markus seuraavat Minnaa lomalaitumille. Minnaa tuuraava Mari Valosaari kyselee Kimmolta lomarutiineista ja kysellään miten voisi päästä mukaan kahville, kuuntele iltapalat tästä!