Liikenteessä jokainen voi itse valita, haluaako levittää ympärilleen hyviä vai huonoja asioita. Älä ole mukana lietsomassa liikennekiukkua.
Anssi huomasi liikenteessä törkeän tapauksen, mikä huolestuttaa varmasti kaikkia vanhempia.
Radio Novan Iltapäivässä heräsi kiivas keskustelu bussikuskeista ja heidän asenteistaan liikenteessä.
Kehosi ei välttämättä anna varoitusmerkkejä väsymyksestä, joka vaarantaa sekä sinut että muut liikenteessä.
Moottoripyöräpoliisin liikennekamera sai tallennettua videolle tapauksen, jossa ajoneuvo oli sekuntien päässä suojatien ylittäjän yliajosta.
Autoilijat tekevät mitä hulluimpia asioita ajaessaan. Tämän todisti kuuntelijoiden yhteydenotto Radio Novan Iltapäivässä.
Leo Komarov sai yli 30 000 euron sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja sakkovilpistä. Mojovista sakoista kimpaantunut Teemu Selänne tviittasi pitkän viestin sakkojen kohtuuttomuudesta. Miljonäärikiekkoilijat eivät ole saaneet juurikaan tukea.
Slow Down For My horse -kampanjassa hevosharrastajat hyppäävät hevosen selkään lähes kelteisillään. Tarkoitus on muistuttaa, että ihmiset hidastaisivat ohittaessaan ratsun.
Radio Nova kysyi kotisivuillaan, millaisilla keinoilla liikkuminen maanteillä, kaduilla ja poluilla olisi turvallista niin jalankulkijoille kuin kaikille pyörillä liikkuvillekin.
Suomalaisten liikennekurissa on parantamisen varaa.
Suomalaisten liikennekäyttäytymisessä on tuoreen tutkimuksen mukaan parantamisen varaa.