Valerie-niminen Twitter-käyttäjä huomasi lentokentällä vanhemman herrasmiehen, joka odotteli rakastaan kukkapuskan kanssa. Valeri latasi palveluun videon, joka saa kylmimmänkin sydämen sulamaan. 
Tablettien ja muiden elektronisten laiteiden suojakuoret irrotettava jatkossa aina lentokentän turvatarkastuksessa töstä päivästä alkaen (1.3.2015).
Joululiikenteen vilkkaimmat päivät Helsinki-Vantaalla ovat 23. ja 26. joulukuuta. Kentälle on syytä tulla ajoissa, jos lento lähtee aamulla kello 7–9 tai iltapäivällä kello 15–18.
Lomakausi aiheuttaa ruuhkia Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Matkalle lähtöä voi helpottaa tekemällä lähtöselvityksen etukäteen ja tuomalla matkatavarat lentoasemalle edellisenä iltana. Matkan alkuun kannattaa varata reilusti aikaa.
Lomakausi aiheuttaa ruuhkia Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Matkalle lähtöä voi helpottaa tekemällä lähtöselvityksen etukäteen ja tuomalla matkatavarat lentoasemalle edellisenä iltana, muistuttaa Finnair.
Matkalle lähtöä voi helpottaa tekemällä lähtöselvityksen etukäteen ja viemällä matkatavarat lentoasemalle edellisenä iltana.
Erityisesti Helsinki-Vantaan lentoasemalle odotetaan ruuhkia viikonlopun aikana.
Suomen sisäisiä lentoja lentävät lentoyhtiöt ovat huolissaan lentokenttämaksujen kallistumisesta.
Nyt loppuu lentokenttien penkeillä nukkuminen: sleepbox eli "unikoppi" on saapunut markkinoille.
Helsinki-Vantaan lentokentän yöliikenteeseen tulee rajoituksia.