Viritimme mikrofonin helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Syntyi tosiradio-ohjelma Virtasen nojatuolimatkat.
Novan iloiset siskokset ovat kaksi varhaiskeski-ikäistä, kimpassa asuvaa sinkkusiskosta. Erotiikkakin koskettaa naisten elämää monissa muodoissa.
Viritimme mikrofonin yhden helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Syntyi tosiradio-ohjelma Virtasen nojatuolimatkat, joka tarjoaa kuuntelijalle äkkilähdön kotoa maailmalle.
Viritimme mikrofonin yhden helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Syntyi tosiradio-ohjelma Virtasen nojatuolimatkat, joka tarjoaa kuuntelijalle äkkilähdön kotoa maailmalle.
Novassa starttaa syksyn kunniaksi uusi tosi-radio-ohjelma. Viritimme nimittäin mikrofonin yhden helsinkiläisen putkimiehen olohuoneeseen ja annoimme hänen kertoa. Virtasen nojatuolimatkat tarjoaa äkkilähdön uuteen kohteeseen joka sunnuntai.
Huikeassa uudessa kotimaisessa ohjelmassa toisiaankin tuntemattomammat julkkikset, eli ne ainoat jotka suostuivat ohjelmaan mukaan, kisaavat uimahypyissä - tämä on Spläts!
Neljän tähden illallisessa tällä kertaa herkkuja kokkailee Johanna Tukiaisen sisko Julia. Illallisvieraiksi hän saa jokaisen ohjelman vakiovieraan Jethro Rostedtin, bodari-laulaja-kansanedustaja Kike Elomaan sekä Penan, kun Suomesta ei neljättä julkkista löytynyt.
Kuukan harrastajateatterissa Diili-kilpailijat ovat kokoontuneet Hjalliksen tehtävänantoon - nyt on aika tehdä taidetta.
Kuukan harrastajateatterin parodian kohteeksi joutuu tällä kertaa Matkaoppaat - kuuntele hervoton kuunnelma.
Satuhäissä tutustutaan Ilkka-Urpon ja Kyllikin rakkaustarinaan, joka on malliesimerkki nykyajan love storysta - kuuntele herkkä tarina.
Poliiseissa ollaan Ivalon maalaiskunnan poliisin matkassa sydäntalvisena tiistai-aamuna. Tehtäviä siis riittää, mutta niistä huolehtii kovaksi keitetty poliisipari Minna ”rospuutto” Kuukka ja Ari ”nysvä” Hursti.
Jyrki Sukula, jonka ylivoimainen bisnesosaaminen ulottuu ravintoloista viininviljelyyn ja cateringistä teolliseen ruoantuotantoon, ojentaa auttavan kätensä erilaisten ongelmien kanssa painiville ravintoloille...
Tällä kertaa Kuukan harrastajateatteri ottaa käsittelyyn Maajussille morsian -ohjelman.
J.R., Bobby ja Sue Ellen palaavat Southforkiin ja luvassa on jälleen salaisuuksia, juonittelua ja petollisia kuvioita. Mukana on tällä kertaa myös Ewingien uusi sukupolvi, joka on vähintään yhtä kunnianhimoinen ja juonitteleva kuin vanhempansa....
Kuukan ryhmän käsittelyssä legendaarinen Tuuri, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Töysän kunnassa. Reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva kyläkauppa on myynniltään Suomen toiseksi suurin.
Marjo Niittyviitaon edelleen 38-vuotias yrittäjä ja tiikeriäiti, jonka elämän suurimpia haaveita on, että hänen lapsensa menestyvät elämässä mahdollisimman hyvin. Hän on edelleen Supermarjo! Tarina jatkuu nyt jatko-osalla!