Huikeassa uudessa kotimaisessa ohjelmassa toisiaankin tuntemattomammat julkkikset, eli ne ainoat jotka suostuivat ohjelmaan mukaan, kisaavat uimahypyissä - tämä on Spläts!
Tervetuloa seuraamaan Kuninkaallisia häitä. Tänään vasemmassa nurkkauksessa Pirjo, joka kohtaa alttarilla pitkäaikaisen miehensä Ilpon. Mukana häitä tuomaroimassa myös raskaan sarjan vaatesuunnittelija-stailisti Tero Niitti.
Nyt vietetään Neljät häät ja annetaan suoraa palautetta siitä, kenen häissä homma pelittää. 
Haasteita, vaaroja, valtavia tissejä, rankkoja tehtäviä, villieläimiä, valtavia tissejä, henkisiä ja fyysisiä yhteentörmäyksiä, valtavia tissejä, sekä valtavia tissejä - tämä on Viidakon tähtöset 2!
Neljän tähden illallisessa tällä kertaa herkkuja kokkailee Johanna Tukiaisen sisko Julia. Illallisvieraiksi hän saa jokaisen ohjelman vakiovieraan Jethro Rostedtin, bodari-laulaja-kansanedustaja Kike Elomaan sekä Penan, kun Suomesta ei neljättä julkkista löytynyt.
Arto Nybergin sohvalle istuutuvat tällä kertaa Anna-Kaisa Hermunen, Tauski sekä Jethro Rostedt.
Radio Nova voitti vuoden Äänituotanto palkinnon, Kuukan harrastajateatteri -kuunnelmasarjallaan vuotuisessa Radio Awards -kilpailussa.
Näyttääkö rakkaasi samalta kuin tavatessanne vai onko hänestä tullut jättimäinen läskivuori? Tässä ohjelmassa ihrapalleroiden puolisot ryhtyvät kultapunkeronsa henkilökohtaiseksi valmentajaksi, jotta kehtaisivat edelleen liikkua tämän kanssa.
Tässä jaksossa sisustusarkkitehti Marko Paananen todistaa, että suomalainen sisustus on luokattoman huonoa. Ja lopuksi paljastetaan miten siitä saadaa parempaa.
Jutta ja puolen vuoden superdieetit -sarjassa tapaamme kymmenen vakavan ylipainon kanssa kamppailevaa suomalaista.
Tällä kertaa Tartu mikkiin -ohjelmassa ovat kilpailemassa rytmimusiikin taiturit, kaikkien tuntemat lahjakkuudet. Ohjelman lopussa Samikin vetää oman biisin.
Kuukan harrastajateatterissa Diili-kilpailijat ovat kokoontuneet Hjalliksen tehtävänantoon - nyt on aika tehdä taidetta.
Tällä kertaa Kuukan harrastajaryhmän käsittelyssä, Iholla-sarja.
Kuukan harrastajateatterin parodian kohteeksi joutuu tällä kertaa Matkaoppaat - kuuntele hervoton kuunnelma.
Satuhäissä tutustutaan Ilkka-Urpon ja Kyllikin rakkaustarinaan, joka on malliesimerkki nykyajan love storysta - kuuntele herkkä tarina.
Poliiseissa ollaan Ivalon maalaiskunnan poliisin matkassa sydäntalvisena tiistai-aamuna. Tehtäviä siis riittää, mutta niistä huolehtii kovaksi keitetty poliisipari Minna ”rospuutto” Kuukka ja Ari ”nysvä” Hursti.