Esko ei ymmärrä miten eräs tv-ohjelma on saanut Suvin itkemään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi ja Esko auttavat Annia, jonka puoliso on nirso. Tästä inspiroituneena studiossa päädytään muistelemaan sääntöjä lapsuuden ruokapöydässä. Uutinen David Beckhamin lapsesta saa Eskon ja Suvin pohtimaan ihmisten, kuin myös lintujen epäreilua toimintaa. Mysteerikisassa tapahtuu yllättävä käänne, kun molemmat unohtavat mikä edes on tämänhetkinen mysteeriesine. Kuinka tästä selvittiin?
Ovatko sukujuhlat uhka vai mahdollisuus perheen mustalle lampaalle, puntaroivat Esko ja Sanni Novan Kesäaamussa.
Novan Kesäaamussa artisti Sanni kertoo Eskolle älyttömästä haarukkatilanteesta ja erittäin huonoista tekosyistä.
Vahingon välttämiseksi on hyvä kieltää kaikki, tuumivat Esko ja Sanni Novan Kesäaamussa.
Kuulijoiden erikoiset tavat naurattavat Eskoa ja Sannia, mutta Kesäaamun juontajilla vasta erikoiset oikut ovatkin.
Minne sinä veisit presidenttikaksikon, pohtivat Esko ja Sanni Novan Kesäaamussa. Kuulijatkin innostuvat kommentoimaan ja lopputulos on hervoton!
Laulaja Sannin uuden biisin nimi, Pornoo, on aiheuttanut palautevyöryn artistin Instagramissa. Nyt mielipiteensä laukoo myös Niina Backman.
Onko tässä seuraavan kesän muotiväri?
Eläintarhan asiakkaat saivat todistaa kummia Kiinassa, kun kurki lensi tiikereiden aitaukseen. Kurki jäi aitaukseen jumiin ja joutui taistelemaan tiikerien kanssa.
Alankomaalaisella miehellä oli kaunis suunnitelma täydellisestä kosinnasta. Nostokurjen piti nostaa mies laulamaan serenaadia tulevan morsiamen ikkunan taakse, mutta kaikki ei osunutkaan kohdalleen. Naapuritaloon sen sijaan osui senkin edestä. 
Sannin Jos mä oon oikee -kappaleen taustalta löytyy ajatusleikki: kenelle mua ei oo olemassa?