Vikmanin esiintyminen on nähtävillä jo tänään.
Pääosassa komisario Koskisena nähdään Eero Aho.
Eero Aho ei ole halunnut näytellä televisiosarjoissa. Nyt hänet kuitenkin nähdään uuden Koskinen-rikossarjan pääroolissa. Keskusteltuaan poliisien kanssa Aho huomasi, että näyttelijän ja poliisin ammateissa on paljon yhteistä.
Juontaja Veronica Verho nähdään suosikkiohjelma Love Islandin uutena juontajana. Verho kihlautui kumppaninsa Juhani Koskisen kanssa tammikuussa.
Lambert saapuu Suomeen syksyllä.
Samae Koskinen on kertonut rankasta nuoruudestaan, jota varjosti väkivaltainen kiusaaminen ja paniikkihäiriö.
Samae Koskinen kertoi Satu Kotoselle, miten löysi musiikin.
Samae Koskinen lupasi viime vuonna mennä kahden turkulaisnaisen kanssa karaokeen, ja hän aikoo nyt toteuttaa lupauksensa.
Läski mulkku -biisi ei saanut aluksi lainkaan radiosoittoa sen nimen takia.
Koskinen, 39, suhtautuu kirjan kirjoittamiseen samalla vakavuudella kuin biisienkin tekemiseen.
Koskisen mukaan muusikon työhön liittyy paljon erilaisia mielikuvia.
Ravintola-asiakas voi itsekin vaikuttaa erityiskohteluun.
Ultra Bran tämänvuotinen comeback huipentuu Hartwall Arena -keikkaan joulukuussa. Kysymys uuden musiikin tekemisestä saa bändin pianistin ja säveltäjän Kerkko Koskisen mietteliääksi.
Ultra Bra teki odotetun paluun keikkalavoille kesällä Provinssin, Ilosaarirockin ja Ruisrockin lavoilla. Terhi Kokkonen ja Kerkko Koskinen saapuivat Radio Novan Aamuun kertomaan, että yhtye konsertoi Helsingin Hartwall Arenalla 15. joulukuuta. Kuullaanko Ultra Bralta vielä täysin uutta tuotantoa? Kuuntele haastattelu yläpuolelta.
Kesäisen kappaleen videolla kuvataan sukupolvirajat ylittävää ystävyyttä.
Uuden kesäbiisin Aurinko, ystävä ja kaljaa julkaissut Samae Koskinen kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Kyseinen biisi on tehty vuosi sitten, joten olisiko kappaleesta voinut tehdä esimerkiksi jouluversion ja millaiseksi se olisi silloin muuntunut? Entä millainen kesäbiisi Samae Koskiseen iskee? Kuuntele koko haastattelu.