Kimmo kertoo aamun kuumottavasta hetkestä ja Minna pohtii lähtöä.. kodistaan.. perheen kanssa.. Kimmo keksi myös Minnalle ja Markukselle uuden pelin. Voiko pariskunta käyttää yhteistä hammasharjaa?
Suvin parkkimaksu höyryäminen saa yllättävän käänteen ja Suvi pyytää anteeksi hattu kourassa. Osaavatko Esko ja Suvi ratkaista Kaverin puolesta kyselen -osion ongelman? Sinin kissan erikoinen taito hämmentää studiossa - onko suihkussa pissaaminen ok? Mysteerikisa ratkeaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tiistain lähetyksessä jaetaan kokemuksia koteihin eksyneistä villieläimistä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan kiusallisia sosiaalisia tilanteita kulkuvälineissä. Suvi on saanut parkkifirmalta kotiinsa laskun, jota ei niele. Miten pitkälle Suvi on valmis menemään periaatteidensa kanssa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko ja Suvi saivat tavata Robbie Williamsin hänen viikonlopun keikallaan. Millainen kokemus oli ja mitä Robbie sai heiltä lahjaksi? Kaverin puolesta kyselen -osiossa keskustellaan salaisuuksien pitämisestä. Suvi on pöyristynyt avun antajan saamasta parkkisakosta. Entä onko OK ladata sähköauto tuttavien pihassa kyläilyreissulla? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko ja Suvi ihmettelevät nuoria, jotka kulkevat vaakatarrat otsassa. Kaverin puolesta kyselen -osio saa Suvin suonen pullistumaan hänen päässään. Tikka aiheuttaa hilpeyttä ja kysymyksiä Eskossa ja Suvissa. Mikä on juoksutikka ja missä tikkoja säilytetään hiihtäessä? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko nousi torstaihin oikealla jalalla, mutta päivän startti muutti kaiken. Esko samaistuu kaverin puolesta kyselen -osiossa Annan ongelmaan ja Suvilla on havaintoja ongelmasta. Hitaat kassat puhuttavat studiossa – ja kuulija tekee Suvista hyvän havainnon. 5 sekunnin -kisassa Emmi toteuttaa uudenvuoden lupauksensa ja Suvia alkaa pelottaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Virallinen viherkasvipäivä saa Eskon ja Suvin tutkimaan erilaisia teemapäiviä - Miksi opetella morsettamaan oma nimi? Kaverin puolesta kyselen -osiossa Ninskua askarruttaa ystävyyteen ja anteeksipyyntöön liittyvä ongelma. Mitä Esko ja Suvi eivät osaa, vaikka ovat kovasti opetelleet? Mysteerikisa ratkeaa vihdoin, ja Jennille lähtee 440e! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Viikon viimeisessä lähetyksessä Esko ehdotti itseään sylikummiksi kuulijan lapselle. Kaverin puolesta kyselen -osiossa käsiteltiin miten jotkut lainaavat tavaroita, mutta turhan herkästi unohtavat palauttaa niitä omistajalle. Eskoa ja Suvia puhutti suomen pubien suolaiset hinnat, koska myös jääkiekon MM-kisojen tuomat turistit ovat olleet tunteiden vallassa ostaessaan kisa juomia. Mysteerikisassa kuulija kysyi loistavia ja suuntaa antavia kysymyksiä. Palattiin myös lapsuuteen ja muisteltiin miltä tuntui, kun vanhemmat soittelivat perään, kun oli myöhässä kotiintuloajasta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Päivässä hämmästeltiin ihmisten välinpitämättömyyttä roskaamisen suhteen. Öiset vessareissut jännittävät yllättävän monia meistä ja vilkas mielikuvitus saattaa lisätä kierroksia. Kierroksia lisäsi myös Suomeen rantautuvat lasten fitnesskisat. Mukana myös kuulijoiden viikonlopun suunnitelmia.
Radio Novan Iltapäivässä on tiimi jälleen kasassa, kun Suvi palasi töihin. Suvi sai erikoisia sivuoireita lääkityksestä, rahaa paloi. Lähestyvä Palmusunnuntai saa Eskon ja Suvin miettimään - Onko Esko liian vanha virpomaan ja kuinka herkut jaettiin lapsuudessa tasan sisarusten kesken? Suvi kertoo uudistuksesta kaupoissa, jonka hyvyydestä kaksikko on eri mieltä. 5 sekunnin kisassa kuulija, jota onnitellaan jo enne kisan alkua. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Suvi jakaa henkilökohtaisen tarinan ja pelkoa sen taustalla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Saraa, jonka puoliso haluaa ostaa moottoripyörän ja Sara haluaisi muuttaa hänen mieltään. Ruoka ja näpistykset puhuttavat myös studiossa. Suvi toi pullaa palaveriin, mutta saako viimeistä palaa syödä? MYSTEERIKISA RATKEAA, kun Pekka yllättää Eskon ja Suvin osuvalla kysymyksellä. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Esko ei ymmärrä miten eräs tv-ohjelma on saanut Suvin itkemään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi ja Esko auttavat Annia, jonka puoliso on nirso. Tästä inspiroituneena studiossa päädytään muistelemaan sääntöjä lapsuuden ruokapöydässä. Uutinen David Beckhamin lapsesta saa Eskon ja Suvin pohtimaan ihmisten, kuin myös lintujen epäreilua toimintaa. Mysteerikisassa tapahtuu yllättävä käänne, kun molemmat unohtavat mikä edes on tämänhetkinen mysteeriesine. Kuinka tästä selvittiin?
Studiossa päädytään Eskon tarinan jälkeen keskustelemaan erilaisista aivastuksista. Suvi jopa nimeää Eskon aivastuksen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Siljaa, jonka ystävä jättää hänet yksin baarissa ja katoaa. Suvi muistelee hetkeä, jossa sotkeutui tilanteeseen, johon ei olisi pitänyt ja Esko samaistuu tilanteeseen. Helsingin Sanomien uutinen ulosteesta vetää Suvin ja Eskon nöyräksi. 5 sekunnin kisassa ei meinata päästä kisaamaan, kun Esko haluaa keskustella kuulijan kanssa jostain aivan muusta.
Esko kertoo näyttelijädebyytistään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Samia kinkkisessä tilanteessa. Mitä tauko tarkoittaa parisuhteessa? Studiossa ruoditaan, kuinka ärsyttäviä mökkilokit ovat. Esko ja Suvi päätyvät nostalgisoimaan nuoruuden kotibileitä. Mysteerikisa ratkesi Elsan oikeaan veikkaukseen.
Esko on keksinyt yritykseensä uuden viran ja käyttää tätä tekosyynä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Pinjaa, jonka 10kk ikäinen vauva vihastuttaa naapureita. Ensimmäiset kesätyöt ja niiden palkkaus puhuttaa studiossa. Tuottaja Jenni teki Eskon ja Suvin lähetyksestä koosteen puolinopeudella. Lopputulos saa Eskon ja Suvin hajoamaan totaalisesti. 5 sekunnin kilpailussa yllätetään kuulija Laura, joka pääsee kisaamaan yllätysvierasta vastaan.
Uusi viikkoa Radio Novan Iltapäivässä. Eskolla oli erinäisiä kommelluksia viikonloppuna. Käpy meni. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Emiliaa kinkkisessä työpaikka ongelmassa! Mysteerikisassa yllättäviä muutoksia, kun Esko ja Suvi muuttavat mieltään. Myös tinkaajat puhuttavat Eskoa ja Suvia, koska on ok tingata? Studiossa puhutaan pyhästä temppelistä, mutta mistä ihmeestä on kyse?