Yleisö on saanut vaikuttaa tähtien saajien valintaan.
Hulevettä eli sade- ja sulamisvettä ei yleensä puhdisteta, vaan se päätyy sellaisenaan katukaivosta lähimpään vesistöön.
Tähtikadulla on tähtiä nyt yhteensä 12.
Ballerinojen suosio vain jatkuu.
Näille Köpiksen muotiviikkon kaduilta poimituille tyyleille sanomme kyllä kiitos.
Muun muassa Sanni ja Hailey Bieber ovat ihastuneet ihanaan polkkamalliin.
Radio Novan Päivässä pohdittiin, mitä muotivillitystä ei haluta enää takaisin. Kansallisen lukuviikon kunniaksi, lukukeskuksen toiminnanjohtaja Emmi Jäkkö kertoi millä mallilla suomalaisten lukutaito on tänä päivänä. Katupöly vaivaa tällä hetkellä etenkin allergiasta kärsiviä. Tuottaja-Nea haastatteli Helsingin kaupungin kaupunkiympäristö ja katukunnossapidon tiimipäällikköä Tarja Mylleriä. Studiossa vieraili uuden ”Eilisen mä”- kappaleensa julkaissut Abreu. Kuuntele kooste tästä!
Tänään puhutaan paljon ja asiaa! Puhutaan mistä tulee yli- ja ali -liitteet kaupunkien nimiin ja mitä koiran hännän heilutus tarkoittaa. Kimmo ja Minna pitävät myös tärkeän puheenvuoron mielenterveydestä. Miksei Markuksen pää käänny?
Radio Novan Aamussa Minna ja Aki väittelevät siitä, pitääkö astioita liottaa. Parta-Markus lähetetään kentälle tekemään tutkivaa journalismia, ja Minna demonstroi, miltä Novan aamulähetys kuulostaa vuonna 2050! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa todetaan, että moka ei ehkä kuitenkaan ole lahja. Parta-Markus lähetetään kentälle jahtaamaan ihmisiä, miten katukaraokesta suoriuduttiin aamuseitsemältä? Aki vastaan sokeri -taistelu on päättynyt – kumpi voitti? Kuuntele jälki-istunto tästä!
Kadulle ikuistetaan tähdet Jaakko Kuusistolle, Hanoi Rocksille, Erja Lyytiselle, Heikki Salolle ja Marion Rungille.
Tämä hiusmalli ei vaadi juurikaan laittamista.
Tähtikatu avattiin Tampereella syksyllä 2019.
Polkka on helppohoitoinen ja trendikäs.
Polkka on helppohoitoinen ja trendikäs.
Hiusmuodissa näkyvät nyt vahvasti jo aiemminkin ihastuttaneet trendit.