Kärkijoukossa on muitakin Pohjoismaita.
Maajussit ovat tällä kertaa muun muassa Italiasta ja Norjasta.
Kimmo kertoo aamun kuumottavasta hetkestä ja Minna pohtii lähtöä.. kodistaan.. perheen kanssa.. Kimmo keksi myös Minnalle ja Markukselle uuden pelin. Voiko pariskunta käyttää yhteistä hammasharjaa?
Esko on saanut epäilyttävän yhteydenoton silmälääkäriltä ja se on saanut hänet Google-tohtoroimaan mahdollisia sairauksia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ystävien teettämälle ilmaistyölle halutaan stoppi. Mikä on sinun kotitaloutesi murheenkryyni, oma Olkiluoto 3? Entä mitkä asiat nolottavat suomalaisia? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tosi-tv-tähtenä ja podcastaajana tunnettu Vilma Karjalainen on kulkenut pitkän tien saavuttaakseen unelmansa omasta talosta.
Räppäri kertoo, että Veitola kommentoi hänen esiintymistään Tähdet, tähdet -ohjelmassa vuosia sitten tavalla, joka sai hänet järkyttymään.
Studiossa Minna, Markus ja Mikko Suursalmi, Kimmon ollessa poissa! Minna miettii, paljonko kello on kuussa ja Mikko pohtii ärsyttääkö muita ravintolassa qr-koodi ruokalistat. Tiesittekö, että Markus nukkuu silmät.. auki?
Tosi-tv-tähti Sergey Hilmanin mukaan tietyn sovelluksen käyttö viestinvaihtoon ei ole hyvä merkki deittimarkkinoilla.
Sini Sabotage muistelee vuosien takaista kokemusta Cheers to Ugly Me -podcastissaan.
Mamma Mia -podcastista tunnettu Vilma Karjalainen on onnistunut tiputtamaan nelihenkisen perheen ruokakulut kolmannekseen.
Sergey Hilman ja Sauli Koskinen haastattelevat Bachelor Suomi -ohjelman tuottajana tunnettua Tuire Lindströmiä selvittääkseen, millaisia ominaisuuksia rakkausrealityn osallistujilta toivotaan.
Esko ja Suvi kävivät loppiaisena ensimmäistä kertaa yhdessä elokuvissa – Eskolla on havaintoja Suvin leffakäyttäytymisestä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Inkaa askarruttaa nousseet korot ja mahdollinen kakkostyö. Esko pohtii voiko vanhentunutta kanaa syödä – Suvilla on asiasta vahva mielipide. Silmälasit puhuttavat myös studiossa. Esko löysi vihdoin syyn sille, miksei pärjännyt enää vanhempana jääkiekossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Sauli Koskinen joutui jekutuksen kohteeksi Saara Aalto pränkkää Suomea -ohjelmassa.
Suomessa sarjaa esittää Disney+.
Radio Novan Päivässä Niina sekä tuottaja-Nea saivat haasteen kuulijalta. Nykyajan reissuvihkoon päätyy tänä päivänä enemmän tietoa kuin ehkä vanhemmat tarvitsisivat ja heräteostosten hyödyllisyys jakaa mielipiteitä. Viikolla saatiin myös odottaa jännittävää perheuutista Niinaan liittyen.
Löydetyt virukset ovat kymmeniätuhansia vuosia vanhoja.