JR-merkkisissä cargohousuissa on havaittu turvallisuusriski.
Liitturaitahousut ovat tuttu näky katukuvassa vuonna 2024.
Liitturaitahousut ovat tuttu näky katukuvassa vuonna 2024.
Myös muotiviikoilla nähtiin katseen kiinnittäviä sukkahousuja.
Liitturaitahousut ovat tuttu näky katukuvassa vuonna 2024.
Jokainen sukkahousuja käyttänyt tietää tunteen, kun pöksyt alkavat valua hitaasta alaspäin.
Näiden housujen kanssa pesutupaa täytyy varata hieman useammin.
Tänä talvena on vaikea olla törmäämättä ruskeisiin sukkahousuihin.
Nyt on aika unohtaa mustat sukkahousut.
Radio Novan Päivässä valmistaudutaan tulevaan ”Toppahousukäskyyn”. Niina on hurahtanut kotimaisiin elokuviin ja muisteli näitä elokuvia yhdessä kuulijoiden kanssa. Lore laittoi Niinalle kyseenalaisen viestin, jonka sisältö järkytti Niinaa syvästi. 9.10 vietettiin valtakunnallista mielenterveysomaisten päivää ja puhelinhaastatteluun saatiin mielenterveysomaisten keskusliitosta, FinFamin toiminnanjohtaja Tiina Puranen.
Radio Novan Aamussa Minna kyselee Kimmolta kursseista ja hygienia lääkärissä mietityttää. Tuottaja-Markuksella on alkamassa kaikkien aikojen kausi ja kuullaan Kimmon top3 puut, kuuntele Iltapalat tästä!
Esittelykierrokset ja tutustumisleikit aiheuttivat Minnalle ja Kimmolle kylmiä väreitä. Enemmän tai vähemmän-kuulijakilpailuun sisältyi jäätävää haparointia, suorastaan trapetsitaiteilua. Mikä Kimmoa ihmetytti naisten pikkuhousujen jättämisessä?
Radio Novan Iltapäivä on ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi! Kaverin puolesta kyselen -osiossa mystinen ITTVH aiheuttaa päänvaivaa Helille. Tamperelaisen omakotitalon myynti-ilmoituksessa on erikoisia piirteitä. Iltapäivän isoin kysymys kuuluu kuitenkin: Saako uimahallin saunassa käydä uikkarit jalassa vai ei!? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Markus on kaukana Syötteellä, mutta onneksi hänet saadaan puhelinyhteydellä mukaan. Minnan parturikäynti sai niin juontajat kuin kuulijatkin sekaisin. Mitä Kimmo osti kauppareissullaan?
Chanelin logolla varustetut sukkahousut ovat edelleen hitti.
Radio Novan Päivässä etsittiin parhainta kotiruokaa. Niinan fyssarikäynnillä jännitti eniten oma alusvaatevalinta ja monet kuulijat ovat toimineet sokkotreffien amorin lähettiläinä. Viikon aikana studiossa oli rutkasti naisenergiaa, sillä päivässä vieraili Vesalan ja Kaija Koon lisäksi myös Erika Vikman. Kuuntele lounastunti tästä!