Suomen koronakoirat ovat nousseet maailmanmaineeseen. Tositoimiin päässeet koirat ovat jo tehneet tulosta - ensimmäiset tartunnat on havaittu.
Lentoperämiehenä työskentelevä Timo Saajoranta järjesti rakkaalleen unohtumattoman yllätyksen.
Lentoliikenteen maapalveluissa alkaa aamulla laaja lakko. Finavian mukaan työnseisauksia tapahtuu Helsinki-Vantaalla ja Oulussa tänään ja huomenna kello 6–18.
Pääsiäisen menoliikenteen ruuhkahuiput ovat perinteiseen tapaan keskiviikosta alkaen aina lauantaille asti sekä aamulla että illalla. Finavia muistuttaa matkustajia tulemaan ajoissa kentälle.
Lomakausi aiheuttaa ruuhkia Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Matkalle lähtöä voi helpottaa tekemällä lähtöselvityksen etukäteen ja tuomalla matkatavarat lentoasemalle edellisenä iltana. Matkan alkuun kannattaa varata reilusti aikaa.
Lentoyhtiö Lufthansa peruu tänään suurimman osan lennoistaan työntekijöiden lakon vuoksi. Suomesta peruuntuu ainakin 16 lentoa. 
Lomakausi aiheuttaa ruuhkia Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Matkalle lähtöä voi helpottaa tekemällä lähtöselvityksen etukäteen ja tuomalla matkatavarat lentoasemalle edellisenä iltana, muistuttaa Finnair.
Itsenäisyyspäivän pitkä viikonloppu aiheuttaa ruuhkia Helsinki-Vantaan lentoasemalla 5.12.2012.
Vantaalla Kotkankalliolla otettuja kuvia tältä aamulta. Koneita tulee ja menee koko ajan, hieno paikka ja hauska harrastus. Erikoismies Laitinen kävi paikalla torstaina.
Helsinki-Vantaan lentokentän yöliikenteeseen tulee rajoituksia.
Helsinki-Vantaan lentoasemalla päästiin alkuvuonna uuteen matkustajaennätykseen.
Lentomatkustajien on syytä varata tavallista enemmän aikaa saapuessaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle tänään.
Vilkkaan pääsiäisliikenteen aihauttamia jonoja voi välttää esimerkiksi tuomalla matkalaukut jo edellisenä päivänä Helsinki-Vantaan lähtöselvitykseen.