Radio Novan Aamussa Aki ja Minna pohtivat Brittein kuninkaallisten hovin koukeroita. Tänään on myös suuri päivä: tuottaja Parta-Markus hiihtää Finlandia-hiihdon! Mitkä ovat Akin ja Minnan saatesanat ladulle, ja mikä onkaan Markuksen viikonlopun ruokavinkki? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna suunnittelevat tuottaja Parta-Markusta odottavaa hiihtohaastetta ja Minna kertoo unisekoiluistaan. Minna hävisi Akin kanssa lyödyn vedon ja rangaistus ei ole mikään läpihuutojuttu! Kuuntele parhaat palat tästä!
Suomi mainittu! Merijalkaväen orkesteri soitti Finlandiaa osana virkaanastumisjuhlaa.
Aki ja Minna pohtivat, pitäisikö heidän ottaa oppia Pamela Anderssonin Instagramista oman sosiaalisen median käyttöön. Aki antaa toimintaohjeita Suomeen saapuneille hävittäjälentäjille ja Minna innostuu viskomaan tavaroita. Lähetyksessä selviää, että kaiken takana on takakireä eukko.
Miki Liukkonen oli ehdolla kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon saajaksi O-romaanillaan.
Viljasen elämä on pitkälti tien päällä, mutta se on jotain sellaista, mistä hän nauttii suuresti.
Itsenäinen Suomi täyttää tänään 99 vuotta.
Club For Five juhlistaa 99-vuotiasta Suomea uudella Finlandia-kappaleen videollaan.
Aki ja Minna saivat keskiviikkoaamuna vieraakseen Suvi Teräsniskan. Suvi herkisti juontajia ja kuuntelijoita juuri julkaisemallaan Elämäni miehiä -singlellään. Sen lisäksi Suvi kertoi perhearjestaan, väleistään Olli Lindholmiin ja viime perjantaina hänelle myönnetystä Iskelmä-Finlandiasta.
Suomalaisen musiikin päivää vietetään Jean Sibeliuksen syntymäpäivänä 8.12.
Viidennen sooloalbuminsa julkaissut, Soundgardenista ja Audioslavesta tuttu Chris Cornell saapuu keväällä akustisella soolokiertueellaan Suomeen.
Karismaattinen Samuli Edelmann nähdään laajalla konserttisalikiertueella syksyllä. Kiertueen marraskuinen päätöskonsertti Finlandia-talossa myytiin loppuun hetkessä, minkä vuoksi Helsinkiin järjestetään lisäkonsertti heti seuraavana päivänä.
Suuresta kysynnästä johtuen Tori Amosille järjestyy Finlandia-talolle lisäkonsertti tiistaille 9. kesäkuuta. Lisäkonsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä.
Maailman valovoimaisimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Tori Amos saapuu kesällä Euroopan kiertueensa yhteydessä myös Suomeen.
Iskelmä-Finlandian tämän vuoden voittaja julkistettiin Tapsan Tahdeilla Nokialla perjantaina. 10 000 euron arvoisen palkinnon saa sinivalkoisena äänenä tunnettu Katri Helena.
Tänään en loukkaannu mistään –teemapäivä huipentui Loukkaantumis-Finlandia -palkinnon jakoon keskiviikkona 13. maaliskuuta. Voittaja julistettiin Timo Soini.