Kahvilat ja kävelylenkit saavat jäädä - nyt tehdään jotain erilaista!
Aina treffi-into ei pysy treffeihin asti, vaan voi tulla tunne siitä, ettei välttämättä sittenkään haluaisi tavata uutta tyyppiä romanttisessa mielessä.
Vaikka suhde kukoistaisi alussa, voivat asiat muuttua äkkiä.
Treffeillä käyminen voi olla joissain tapauksissa uuvuttavaa, varsinkin jos  löytää kiinnostavan ihmisen, joka onnistuu joka kerta perumaan treffit juuri ennen näkemistä.
Vaikeasti tavoiteltavan esittäminen saattaa vaikeuttaa sielunkumppanin löytämistä huomattavasti.
Pienellä vaivalla voit yllättää ystäväsi näyttävästi.
Jos mietit, mihin suuntaan deittailusi on kääntymässä, kysy itseltäsi neljä asiaa.
Muun muassa anteeksiantamattomuus ja periksiantamattomuus ovat merkkejä siitä, että hän ei välttämättä ole valmis oikeaan parisuhteeseen, missä osapuolet ovat tasa-arvoisia.
Tarjouslennot kaukomaihin, päivän parhaat kissavideot, deittisivusto ja ainakin vanha kunnon Facebook — nolottaisiko sinua, jos pomo kurkkaisi olan yli, että mitkäs sivut työkoneella ovatkaan auki? Paniikkinappula piilottaa Chrome-selaimen kaikki välilehdet hetkessä.
Miten yhteen videoon voikaan saada mahtumaan näin monta hauskaa pätkää eläintarhoista? Videoiden perusteella erityisesti vuohilla ja sorkkaeläimillä tuntuisi olevan jotain hampaankolossa ihmiskuntaa ja erityisesti sen pienimpiä edustajia kohtaan. 
Koneet on usein luotu helpottamaan ihmisen arkea ja työelämää. Aina kaikki ei kuitenkaan mene ihan putkeen. Putkeen. Putkeen. Putkeen…
Vaikka tämä video karkaavasta sarvikuonon pennusta onkin selvästi dubattu jälkikäteen, on se silti naurattanut miljoonia ihmisiä. 
Turvakamera onnistui tallentamaan erään naisen eeppisen mokan bensa-asemalla. Ihan kerrasta hänelle ei mennyt perille, kummalla puolella bensakorkki taas olikaan. Hän jäikin kiertämään autollaan toivottoman oloisena pumppua – useampaan kertaan.
Krimin alueella nökötti oma Pisan kalteva torni, kun rakennuksen purkutyöt epäonnistuivat pahemman kerran. 
Sen piti olla yksinkertainen tehtävä peruuttaa ulos parkkipaikalta. Siitä tulikin eeppinen auton ja kuljettajan välinen kamppailu. 
Sen piti olla yksinkertainen tehtävä peruuttaa ulos parkkipaikalta. Siitä tulikin eeppinen auton ja kuljettajan välinen kamppailu.