Eniten vetovoimaansa ovat menettäneet Lahti, Oulu ja Kuopio.
Espoo suunnittelee, että länsimetro voisi tulevaisuudessa vielä jatkua.
Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään torstaina nykypäivän palaverikäytäntöjä. Puhelimen päähän saadaan Novan Duunikeikalta Mustion linnasta Niina Backman, jonka päivä on ollut täynnä iloa, mutta myös kauhua! Esko pohtii, mistä hänen kotipaikkakuntansa Espoo on tunnettu. Suvin kotikunnan Perniön juttu yllättää Eskon täysin! Millainen oli speed dating tapahtuma, jota Esko oli isännöimässä?
Radio Novan Iltapäivässä on taas ryhmä rämä koossa. kun Esko Eerikäinen on palannut lomilta.
Sensible 4:n kehittämä paikannusteknologia mahdollistaa robottibussien ympärivuotisen ajamisen myös Suomen sääolosuhteissa.
Linnanmäen huvipuisto haki syksyn aikana uutta tunnusmusiikkia. Anssin pyörittämä Espoon Mainoskärpänen Oy osallistui valintaan omilla vaihtoehdoillaan.
Bussiyhtiö julkaisi kuvan eräästä tapauksesta omalla Facebook-sivullaan.
Espoo United kertoi konkarin paluusta tiistaina nettisivuillaan.
Pullopostin löytäjä yrittää löytää kolmevuotiaan pikkutytön, jonka lähettämä pulloposti löytyi Espoon Haukilahdesta.
Iltapäivälähetyksen aikana tehtiin havainto Espoossa liikkuvasta sudesta. Anssin ja Niinan tiedotus aiheesta aiheutti valtavan palauteryöpyn studioon.
Moni linja-autonkäyttäjä saattaa hieraista silmiään astuessaan Jari Vittasmäen kyytiin. Kuskin linjoilla muun muassa kehotetaan hymyilemään ja muistellaan menneitä. Vittasmäen kehittämä positiivisuuskampanja onkin monelle päivän piristys. 
Kukaan ei auttanut espoolaisen marketin lattialle tuupertunutta vanhempaa miestä, ennen kuin Teemu Partanen saapui paikalle. Miehen jakama Facebook-päivitys aiheesta muistuttaa kaikkia auttamaan hädässä olevia ja on kerännyt lähes 20 000 tykkäystä. 
Moni linja-autonkäyttäjä saattaa hieraista silmiään astuessaan Jari Vittasmäen kyytiin. Kuskin linjoilla muun muassa kehotetaan hymyilemään ja muistellaan menneitä. Vittasmäen kehittämä positiivisuuskampanja onkin monelle päivän piristys. 
Espoo Blues ja JVG:n sekä Sini Sabotagen levy-yhtiönä tunnettu PME Records julkaisevat yhteisen BLUES X PME –paitamalliston, jonka keulakuvana toimii Bluesin liigajoukkueen hyökkääjä Siim Liivik.
Suomen kuumimmat tähdet ja valovoimaisimmat luistelijat esiintyvät kolmatta kertaa yhdessä kehitysmaiden tyttöjen hyväksi. 
Työterveyslaitoksen ja Oulun yliopiston tutkijoiden mukaan liikasyöminen ja tunnesyöminen ovat tapoja lievittää ahdistusta stressaavassa tilanteessa.