Baleaarien saarten hallitus alkaa kitkemään turistien juhlimista kovin keinoin.
Unelma-asuntoaan etsivät ystävät, kumppanit ja perheet.
Janne Virtanen soitti lähetyksestä Matti Nurmiselle, joka on Radio Novan ystävä Espanjan Torremolinoksessa. Miltä syksy näyttää Espanjan paahtavan auringon alla ja mitä maahan kaiken kaikkiaan kuuluu? Kuuntele Jannen ja Matin keskustelu tästä!
Radio Novan Kesäaamussa puhutaan tulevista olympialaisista. Aamussa myös pohditaan voiko treffeillä puhua muita kieliä. Kesäaamun vieraana Mira Luoti. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Janne otti yhteyden Espanjaan, jossa asuu ystävämme Matti! Miten maailma makaa Espanjassa ja kuinka paljon Matti on tekemisissä suomalaisten kanssa? Lisäksi hän kertoo, mistä hän erityisesti pitää Espanjassa asumisessa. Kuuntele Jannen ja Matin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Vuodesta 2011 Aurinkorannikolla asunut Anneli Lillkvist piti päiväkirjaa, kun koronapandemia sulki Espanjan. Ystävien yllyttämänä hän kokosi kokemukset kirjaksi. Mutta mitkä ovat tunnelmat suomalaisyhteisössä, kun poikkeusaika on jatkunut jo lähes vuoden päivät?
Turunen asuu tällä hetkellä Espanjassa.
Novan Aamussa muistellaan sen 23-vuotista taivalta. Aki avaa armeija aikojaan sekä pohtii ikuista risteilyä ja Minna puolestaan pureutuu Espanjan ex-kuninkaasta esiin nousseisiin kohuihin.
Novan Aamussa keskustellaan etähäistä ja kauniista mökeistä. Minna perehdyttää Akin hajuvesi cocktailin tekemiseen ja Akin Espanjan osaaminen laitetaan koetukselle!
Espanjassa Monte Nemessa sijaitseva järvi on sairastuttanut monia.
Twitter-käyttäjät ovat hämmästelleet espanjalaisen maanviljelijän ja Trumpin yhdennäköisyyttä.
Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki esittelee ja arvioi kaikki vuoden 2018 euroviisukappaleet.
Kansainväliset supertähdet levyttävät musiikkiaan yleisesti englanniksi. Tämän lisäksi yhä useampi muusikko haluaa siivunsa valtavista espanjankielisistä markkinoista, mikä tarkoittaa levyttämistä espanjaksi.
Tuhannet löytöeläimet Suomessa etsivät vuosittain uutta kotia. Monet Radio Novan kuuntelijoista ovatkin valinneet kodin tarjoamisen löytöeläimelle kasvattajalta ostetun eläimen sijaan. Kuka näistä on lutusin löytöeläin, rempsein rescue tai pussattavin pelastettu? 
Radio Novan Konttorissa ihmeteltiin tänään espanjalaista tapausta, jossa isä määrättiin maksamaan elatusapua 29-vuotiaalle tyttärelleen. Konttori soitti Radio Novan kirjeenvaihtajalle Espanjaan ja tiedusteli, miten tämä voi olla mahdollista. 
Suomesta ei tykätä Briteissä, eikä Espanjassa juuri nyt. Briteissä Suomea syytetään surkeasta säästä ja Espanjassa sulatellaan tasapeliä jalkapallon MM-karsinnoissa. Voi ei Suomi!