Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin mihin voi mennä myöhässä ja mista ei missään nimessä saa myöhästyä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa kuulija kaipailee apua pitkään jatkuneeseen epäonneen. Suvin mielestä Eskolla on epäselvä käsiala ja tämä avasi Eskon vanhat haavat auki. Millaisia sammakoita kuulijat ovat suustaan päästäneet, entä miksi Esko ei osta ikinä kyykkyviiniä?
Tänään Radio Novan Iltapäivässä ihastelua aiheuttaa kaksi vuotias Martti ja taloyhtiöstä löytyneet varamummot. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan voiko ystävyydestä kehkeytyä vielä romanttinen suhde. Entä miten Alexander Stubb häiriköi lapsena jääkiekkoilijoita ja mitä tästä seurasi? Keskustelua aiheuttaa myös myöhästely ja miksi vessassa käynti kestää niin kauan.
Suvi seurasi silmä kovana reaaliaikaisesti erään roskapussin kohtaloa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan äänekästä ja erilaista naurua. Hämmenystä aiheuttaa 200 jätesäkillistä pöllittyä postia. Entä millaisia erikoisia taitoja kuulijoilla on ja saako Suvi vielä jalat pään taakse?
Esko on vihdoin saanut apua silmävaivaan, vaikka näkö on toistaiseksi vielä toispuoleista. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan itsetunto ongelmia. Miten Esko päätyi kättelemään viikonloppuna entistä, sekä nykyistä presidenttiä? Hämmenystä aiheuttaa myös erikoiset sisustuselementit, sekä peruuntunut koulun luokkaretki. Vierailevana tähtenä Windows95man!
Radio Novan Iltapäivässä tulkitaan nuorison ”emmä tiiä” ja ”ihan sama” vastausten todellista tarkoitusta - Suvi tuntee piston sydämessään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa läheisyys on loppu. Janakkalan kouluruoan syömäkelpoisuus aiheuttaa hilpeyttä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvin lerputtavat ja hionneet alushousut lääkärin vastaanotolla sekä Eskon puluimitaatio aiheuttaa hilpeyttä studiossa. Suvi kertoo lonkkansa kuulumisia ja studiossa tapahtuu väärinymmärrys. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puhuttaa putkassa vietetty yö. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kertoo seteliin raapustetusta numerosta, jonka muistaa nuoruusvuosilta edelleen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa uusioperhe ongelmia. Suvin lonkkavaiva saa Eskossa kiusauksen aikaan. Perheen tai appivanhempien naapurissa asuminen puhuttaa myös studiossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvi on saanut hyvää palautetta, mutta ihmettelee, onko tässä kaikki missä hän on hyvä. Kuuluuko vieraalle tarjota oma sänky? Tätä kysymystä pohditaan Kaverin puolesta kyselen -osiossa. Esko on tehnyt empiirisentutkimuksen sanaan - rakastan sinua liittyen, ja tulos oli huono. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa koulujen mustat takit ja nimikaimat. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi epäilee Eskon lähettäneen osion kysymyksen. Eripuraa studiossa aiheuttaa ystävänpäivä ja Esko turhautuu parkkisäännöistä. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko avautuu tukalasta tunteesta Venla-gaalassa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa aiheena reality-ohjelmat ja studiossa hilpeyttä aiheuttaa leivontaohjelma, jossa riisutaan ja juodaan. Suvi jakaa parisuhdeterapeutin vinkin kipinän ylläpitämiseksi ja Esko odottaa empiirisentutkimuksen lopputulosta. Mysteeriäänikisassa uusi ääni! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi miettii onko ok tuomita asioita näkemättä, kuulematta tai maistamatta? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan kadonneen sormuksen mysteeriä. Myös sakot saanut Ranskan Amazon ja työolosuhteet puhututtavat kaksikkoa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kauhistelee Eskolle hänen taksi kokemustaan. Parkkipaikka raivoaminen ja parkkiruutujen kyttäys aiheuttaa suurta keskustelua. Tyhmät kysymykset kuten ’’saako Paninin lämmittää?’’ puhututtaa Eskoa ja Suvia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Miksi kukaan pöllii tuulilasinpyyhkijät? Tämä kysymys puhuttaa Radio Novan Iltapäivässä Eskoa ja Suvia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pyykkivuoro ongelmia ja Eskolle paljastuu Suvista yllättävä asia. Myös saituus puhuttaa ja studiossa pohditaan, koska ihminen on liian saita. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvin valmistautuminen ulkomaanmatkaan hämmentää ja Eskon ostoslistalla on hilpeyttä aiheuttava ostos. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puhuttaa emoji ja sen passiivis-agressiivinen viesti. Esko nolostutti Suvin töihin tullessa asialla, josta moni olisi ilahtunut. Mysteeriäänkisassa kutkuttava tilanne ja potissa 820 euroa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin käheä ääni naurattaa Eskoa läpi lähetyksen. Mistähän Suvin käheä ääni johtuu? Esko vertailee omien Hunks aikojen palomies esitysten tuomaa ilo siihen, kun lapset näkee ensimmäistä kertaa paloauton pillit päällä. Kaverin puolesta kyselen osiossa pohditaan voiko omaa naapuria tapailla. Erikoinen kannabis parsakaali rikos ihmetyttää kovasti Eskoa ja Suvia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään kuopiolaisen miehen vuoristoelämää kerrostalo olosuhteissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan hiljaa puhumisesta, joka voisi olla myös tehokeino. Suvi ja Esko pohtivat myös naapureiden välisistä suhteista, sekä Suvin kampaamon A-oikeuksista ja niiden tuomasta ilosta. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!