Voiko mies ja nainen olla ystäviä keskenään? Tämä puhuttaa tänään Radio Novan Iltapäivässä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan uskaltaako vara-avaimen antaa uudelle naapurille. Esko saa ruumisautoista kylmiä väreitä ja Suvi puolestaan on valmis majoittumaan ruumisautoon. Mysteeriäänikisassa on toiveikkaat merkit ilmassa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa kuskin neuvominen ja tuottaja-Jenni kertoo, miksei ajanut autoa lähes kymmeneen vuoteen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa paljastetaan migreenin vuoksi kaikki salaisuudet. Hilpeyttä aiheuttaa myös parisuhdetestit ja tamperelainen tolppa, jolla on oma Facebook-ryhmä. Mysteeriäänikisassa kisaaja Jannen aamu alkoi erikoisella tavalla, mutta kuinka käy 300 euron potin? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin voiko manifestoimalla saada hyvän parkkipaikan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureuduttiin vääriin maksettuun palkkaan. Esko vihaa erilaisia Whatsapp ryhmiä ja Suvi kerto tarinan, joka saa oksennusrefleksejä aikaan studiossa.
Pienet ärsytystä aiheuttavat asiat puhuttavat ja Esko ei voi ymmärtää laiskoja ihmisiä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa opetellaan sanomaan ei. Eskon studioon kantama lehti naurattaa Suvia, kun taas tuottaja-Jenni nauraa Suvi lukemalle lehdelle. Onko Esko valmis maksamaan 500 euroa kuukaudessa löytääkseen rakkauden? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Mikä Vesalan biisi ällöttää Eskoa ja Suvia ja miksi? Esko kieltäytyy kuvaamasta jumppavideota erikoisesta syystä. Kaverin puolesta kyselen -osion ongelma kuulostaa Suvista vitsille, mutta Esko puolestaan ymmärtää. Kuulijoille jaetaan varoittava esimerkki ja kehotetaan tarkastamaan lastenpuhelimet. Mysteeriääni -kisassa 240 euroa potissa, mutta kuinka Jeren käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Ovatko Esko ja Suvi saikuttaneet turhaan? Esko vaatii Suvilta flunssanäytettä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa nimimerkki Bridezilla kaipaa apua kaason irtisanomisen kanssa. Myös katsastukset ja yllätysvieraat puhuttavat. Minkä paikan kotona Esko ja Suvi siivoavat ensimmäisenä yllätysvieraan saapuessa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivissä hermoja raastaa tänään pienet parkkiruudut. Milloin ja missä yllättävissäkin tilanteissa Esko ja Suvi ovat viimeksi teititelleet? Aneten ja Riston vihkiminen on kuin suoraan elokuvasta kaikkine kommelluksineen. Hämmennystä aiheuttaa sulanut pakastin ja tuotteet omalla vastuulla.
Esko näki erikoisen unen ollessaan kipeänä, mutta yhtä asiaa hän ei anna itselleen anteeksi unessa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan seksikumppanien määrää ja pitääkö niistä kertoa. Keskustelua aiheuttaa myös lounasbuffettien tarjonta, miksi lohta ei voi laittaa tarjolle? Entä miten Sauli Niinistö pystyy pitämään salaisuudet itsellään? Hämmennystä aiheuttaa myös Pariisin muotiviikoilla on tapahtunut dramaattinen ryöstö!
Radio Novan Iltapäivässä pohditaan, miksi Suvia haastateltiin aiemmin päivällä päärynällä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa remppaongelmia ja Esko saa kuulijoiden vihat niskaan. Esko sekoittaa koiran kouluttamisen ja työpaikan pelisäännöt. Suvi on löytänyt Tinderistä Eskon erikoisesta kontekstista - Esko innostuu ja kertoo voittajan löytyneet, Den Glider In soimaan! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kertoo varkaudesta, jota ei tehnyt – vartija heitti loppuun mieleenpainuvan kommentin. Nimimerkki ”mikä meni pieleen” kaipaa vertaistukea kasvatukselliseen asiaan. Studiossa hilpeyttä aiheuttaa myös autonkaupat, jossa oman elämänsä MacGyver korjaa auton naurettavalla tavalla. Uusi Mysteeriääni starttaa! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eskolle uusi ura Kylien Minoguen hovimestarina, mutta täyttyykö kriteerit? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureudutaan ongelmaan, jossa ensi kesän häät aiheuttaa harmaita hiuksia kutsuvieraalle - Esko jakaa jälleen kyseenalaisia vinkkejä. Mysteeriäänikisassa koetaan kutkuttava tilanne, kun potissa on 440 euroa - lähteekö potti viimein? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!  
Esko ja Suvi käsittelevät Meiju Suvaksen nukkumisjärjestelyä ja toteavat, ettei Meijun biisit toimi heillä kotona. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ihmettelee Hikikallen ongelmaa, mutta kuulijat samaistuvat. Esko koittaa takoa Suville urheilun hienoutta, mutta Suvi haluaisi laittaa säännöt uusiksi. Piia lähtee Mysteeriääni kisaan 100 % varmuudella, mutta kuinka käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kokee huonoa omatuntoa väsymyksestä, mutta Suvi sekä kuulijat rientävät apuun. Kaverin puolesta kyselen -osiossa käsitellään hyvin henkilökohtaista ongelmaa raskauteen liittyen. Esko ja Suvi seuraavat molemmat päivämääriä, mutta molemmat hyvin erilaisia. Mysteeriääni -kisassa Jouni havittelee 220 euron pottia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eskolla on paljon kysymyksiä ja Suvilla todella vähän vastauksia – miksi valvontakamerassa näkyy vain kädet. Kaverin puolesta kyselen -osiossa hilpeyttä aiheuttaa nokitteleva veli. Myös periaatteen ihmiset puhuttavat ja Suvi pohtii kuinka saada lokki vastuuseen teoistaan. Mysteeriääni-kisassa 200e potissa ja Johannalta tulee hyvä veikkaus. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tänään Novan Iltapäivässä koetaan tunteita laidasta laitaan ja kuullaan huojentavia uutisia Suvin kotoa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi ja tuottaja-Jenni ratkovat Milan ongelmaa huonoon hajuaistiin liittyen. Suvin mielestä Jennin vinkit ovat hieman kyseenalaisia. Esko saa Suvin Markku-vihan niskaansa ja Suvi ei voi käsittää millaisia parisuhde-ehtoja ihmisillä voi olla. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Miksi ihminen kaipaa muutosta syksyisin? Esko sytyttää röökin ja ryhtyy asian tiimoilta keittiöpsykologiksi. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Ammua aikuisviihteeseen liittyvässä ongelmassa. Miksi Eskon vinkit aiheuttavat piikkejä kodinkoneliikkeiden nettisivustoille ja millaisia vinkkejä Suvi antaa pähkinäallergikoille? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!