Suvin toiminta palaverissa on saanut Eskon kateelliseksi. Liian pieni pikkutakki ja baariasiakkaiden valinta aiheuttaa studiossa hilpeyttä. Suvi ihmettelee kolikkohäpeää ja tyrmää Eskon pinnalliseksi. Mitä on vastadeittailu? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi esittää väitteen että Esko on ollut kova tekemään vilppiä ja Esko on kutsuttu babyshowereihin ainoana miehenä. Kisaillaan kuulijan kanssa mysteeriääntä ja kuullaan tietysti "Kaverin puolesta" - osio!
Behm kertoo, että jättimenestys on toisinaan ollut mielelle liikaa.
Esko nousi torstaihin oikealla jalalla, mutta päivän startti muutti kaiken. Esko samaistuu kaverin puolesta kyselen -osiossa Annan ongelmaan ja Suvilla on havaintoja ongelmasta. Hitaat kassat puhuttavat studiossa – ja kuulija tekee Suvista hyvän havainnon. 5 sekunnin -kisassa Emmi toteuttaa uudenvuoden lupauksensa ja Suvia alkaa pelottaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivää edustaa Esko yksin Suvin ollessa poissa. Esko pohtii oliko vappu odotusten mukainen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Sallaa, jonka sukulaiset syyllistävät häntä vuokralla asumisesta. Esko jakaa omia ja kuulijoiden selviytymistarinoita. Pölynimurirobotti, ruohonleikkurirobotti, mutta mikä vielä puuttuu? Tätä Esko pohtii Radio Novan Iltapäivässä. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Kuuntelijat innostuvat kertomaan Eskolle ja Suville omia kesätyömuistojaan, mitä kaikkea he ovatkaan joutuneet tekemään rahan eteen. Aluevaalien paneeli herättää Eskolla myös muistoja tilanteesta, kun päätyi väittelytilaisuuteen osallistujaksi ilman asiantuntemusta, vai oliko hän sittenkin asiantuntija? Molemmilla on myös omanlaiset laiskuutensa auton lämmitysjohdon kanssa, mutta kumman ratkaisu on ollut fiksumpi?
Suvi on löytänyt uuden ruokatrendin, perunalastumuusin. Onko tämä toimiva porsaanreikä Eskon tiukkaan dieettiin? Eskolla taas on sisustuskärpänen puraissut pahemman kerran, mutta meneekö kaikki ehdotukset kuitenkaan läpi. Tässä kaiken keskellä puidaan myös työnhaku suosittelijoita Kaverin puolesta kyselen -osiossa, mikä on kuuntelijoiden vastaus tähän hankalaan tilanteeseen?
Esko on itsekseen studiossa Suvin ollessa lomalla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan jonottamisen riemua, vaikeutta ja kuinka se kiristääkään hermoja? Eskolla myös iskee pieni elämyskateus Janne Pyykön telttailutempauksesta, Ehkä hän löytääkin ratkaisun, miten saa elettyä enemmän, Ainakin yhden lupauksen Esko tekee hän päättää irrotella, ainakin pukeutumisen suhteen!
Radio Novan Iltapäivä vetää viimeisiään ennen joulua.
Radio Novan Iltapäivässäkin on tänään talvipäivänseisaus.
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään naurukieltoa.
Novan Iltapäivässä fiilistellään jo kovasti lähentyvää joulua. Iltapäivän tohinoissa ehditään etsimään vinkkejä selkävaivoihin ja annetaan tunnustusta hyväkäytöksisille nuorille. Selviää myös, että Suvin on ollut pukin parran takana ja mikä on Pigcasso. Eskolla on kaveri, joka rakastaa joululauluja ja se saakin iltapäivän jengin miksei uudesta vuodesta ole tehty yhtä paljon lauluja?
Novan iltapäivä alkaa erikoisissa tunnelmissa, kun Eskoa ei näy missää.
Radio Novan Iltapäivässä jollain on epäonnen maanantai 13.päivä.
Radio Novan Iltapäivässä ratkee vihdoin jo pitkään arvuuteltu Mysteerikisa.
Novan Iltapäivässä pohditaan tänään aikuisten leikkejä ja kaverin puolesta kysellään miten suhtautua työkaverin terveysintoiluun?