Antti ja Esko tuskailevat pukeutumisen kanssa kesällä. Eskolla on kerrottavaa fanittamisesta Helsinkicupissa. Antti kertoo miten valittajan voi Amerikassa tunnistaa.
Esko kertoo keikkaraidereista mitä tuli vastaan festareilla viikonloppuna. Antti paljastaa miksi häntä hävettää puhua julkisesti kumppaninsa kanssa puhelimessa.
Esko meinasi herkistyä Eppujen keikalla ja Antti huomasi kuulostavansa omalta isältä. Tekemättömät työt aiheuttavat keskustelua, olisko Antista opettajaksi?
Eskolla on ennustajan kykyjä ja hamstrauksen jalo taito. Antti kertoo festarimuistoista ja miten poliisi liittyy niihin?
Juontaja halusi lastensa vuoksi ottaa riskin ja siirtyä radiosta entistä enemmän television puolelle.
Luovan tauon pitänyt Stina Girs vieraili Radio Novan Illassa. Uuden Mitä Madonna tekis -sinkun julkaissut laulajatar kertoi Okulle ja Eskolle, miksi hengähdystauko oli ajankohtainen ja mitä kaikkea sen jälkeen on tapahtunut ja miltä tämä kaikki tuntui? Entä kuinka paljon artistia yhdistetään vielä Idols-kilpailuun? Kuuntele koko haastattelu.
Martina Aitolehti kuuntelee silloin tällöin ex-miehensä juontamia radiolähetyksiä Radio Novalla. Myös ex-parin yhteinen tytär haluaa kuunnella isänsä ääntä radiosta.
Työnsä lopettanut ja tyhjän päälle hypännyt mediapersoona Kristiina Komulainen vieraili Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssilla. Keskustelua käytiin muun muassa Kristiinan elämänmuutoksesta sekä Eveliina Lauhion kirjoittamasta Mihin minä uskon -kirjasta, johon myös Kristiina on kertonut oman tarinansa. Kuuntele koko haastattelu.
Suomeen palannut fitness-tähti Janni Hussi vieraili Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssilla. Millaisissa TV-sarjoissa Fitnesspäiväkirjat -realitystäkin tuttua Jannia ei nähdä? Entä miten ulkomailla asuminen vaikutti hänen omaan uraansa?
Moni tuntee Esko Eerikäisen sanavalmiina reality-tähtenä, mutta todellisuudessa mies on kulkenut pitkän tien Suomeen yksin lähetetystä ulkomaalaislapsesta unelmatyöhönsä radiojuontajaksi.