Toisessa jaksossa maskin riisui Tikru.
Artistit yllättyivät totaalisesti, kun lavalle asteli Jari Sarasvuo.
Radio Novan Aamussa Minna lähtee valmistautumatta liikkeelle ja mietitään kasvisruokien nimiä. Aki pureutuu Phil Collinsin ex-vaimoon ja Parta-Markus tuo perjantaiseen tapaan pöytään viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Viikon päätteeksi halailtiin lehmiä ja löydettiin jälleen uusi ominaisuus Niinan autosta. Mikä tapahtuma sai Niinan kauhun valtaan? Entä mitkä puolison tavat ärsyttävät?
Niina löysi vanhan päiväkirjansa, joka aiheutti pientä punaa poskiin. Antaisitko puolison tai ystävän lukea päiväkirjaasi? Miten saa tehtyä hienon diy-kierrekynttilän? Entä millaista apua veturinkuljettaja kaipaili?
Parikan edellinen leipomisvideo sai suuren suosion.
Jokainen voi osallistua haasteeseen Instagram-palvelussa.
Tiistaina introvertti-Niina kertoi omista "kauhukokemuksistaan" ja poissa ollut Anssi antoi kritiikkiä omasta suosikkiradio-ohjelmastaan. Miltä kuulostaa innostuneesti yllättäen luettu teksti?
Viikko käynnistyi alueellisten toppahoususuositusten uusilla ohjeilla. Minkä värinen on sinapinkeltainen? Ja millaisen rakkauslaulun saisikaan pyykkietikasta ja pekonista?
Kannattaa myös muistaa, että oikeanlaisella hoidolla erilaiset veitset saavat lisää käyttöikää.
Talven trendimeikeissä näkyy rohkea värien käyttö.
Ruotsin kruununprinsessa Victoria on muoti-ikoni.
Suomessa ensimmäiset vapaaehtoiset naiset aloittivat palveluksensa Kuorevedellä ja Lahdessa. Siitä alkoi myös mediamylläkkä.
Siestafiestassa puhutaan kielestä jota kaikki käyttävät ja tapetointi parisuhteessa on myös esillä. Pirittalla on kotona tilanne päällä ja käyhän tuottaja PartaMarkus studiossa antamassa viikonlopun ruokavinkit.
Anssin ja Niinan kolmannen aisaparin, Hopeasoturi Fordin kohtalosta spekuloidaan ja peruskoulujen laulukokeiden merkistys herättää vahvoja tunteita. Mitkä ovat Anssin ja Niinan tutut ja turvalliset äänet?
Suomalaisbrändin tossuista tutut ruutukuosit komeilevat nyt myös monissa muissa tuotteissa.