Hallituspuolueiden suosio on kääntynyt laskuun.
Somessa suuren suosion saanut Ville Merinen on Sdp:n uusi kansanedustaja.
Eduskuntavaalit saatiin päätökseen eikä onnenkalsareista ollut hyötyä. Minnalla on top 3 suosikki rakennukset ja liuta miehiä yrittää arvata top ykköstä. Kuka arvaakaan tämän tänään oikein?
Riku Nieminen pyrki vasemmistoliiton kansanedustajaksi.
Petteri Orpo lähtee tunnustelemaan mahdollisia hallitusvaihtoehtoja.
Vaalipäivää vietetään 2. huhtikuuta sunnuntaina.
Kaverin puolesta kyselen -osiossa Inka on käynyt erikoisilla Tinder-treffeillä. Löytyykö tulevan kuningas Charlesin kruunajaisiin esiintyjiä? SDP:n uusi ehdotus työelämän parantamiseksi jakaa mielipiteitä. Entä mitkä olisivat Eskon ja Suvin sloganit eduskuntavaaleissa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suurin osa edustajista oli yksimielisiä.
Radio Novan Päivässä juhlittiin Niinan puhelimen pitkää ikää. Niina yritti viikonloppuna hankkia itselleen ”pitkän kaavan mukaan” krapulan ja epäonnistui tehtävässä täysin. Viikon uutisissa eduskuntavaaliehdokas Sofia Kazakov sanoo olevansa transkolmekymppinen ja se on hyväksyttävä, vaikka sitä kyseenalaistetaankin. Kuumassalinjassa oltiin hyvin henkilökohtaisella alueella, sillä monelta ihmiseltä udellaan edelleen lapsitoiveista. Kuuntele kooste tästä!
Valtonen kertoo osan puolueista yrittäneen sitkeästikin.
Radio Novan Aamussa Karanteeni-Aki makuuhuoneesta paljastaa, kuka nyt hoitaa talouden ruokahuollon ja studion puikoissa hääräävä Minna on ryhtynyt naapurikyttääjäksi! Mitkä ovat kaksikon ehdottomat suosikkihahmot TV- ja elokuvamaailmasta ja mikä yllättävä muoti-ilmiö on kiinnittänyt Akin huomion? Kuuntele parhaat palat tästä!
Tarkistuslaskenta vei Suhosen paikan eduskunnasta.
Frylla on tuhansia seuraajia Instagramissa.
Vaaliemoji on otettu pääsääntöisesti ilolla vastaan.
Eduskunnan istunto alkoi hiljaiselle hetkellä edesmenneelle presidentille.
Kymmenen maan joukossa ovat Suomi sekä Ruotsi, mutta myös muutamia yllättäjiä.