Radio Novan Aamussa Karanteeni-Aki makuuhuoneesta paljastaa, kuka nyt hoitaa talouden ruokahuollon ja studion puikoissa hääräävä Minna on ryhtynyt naapurikyttääjäksi! Mitkä ovat kaksikon ehdottomat suosikkihahmot TV- ja elokuvamaailmasta ja mikä yllättävä muoti-ilmiö on kiinnittänyt Akin huomion? Kuuntele parhaat palat tästä!
Tarkistuslaskenta vei Suhosen paikan eduskunnasta.
Frylla on tuhansia seuraajia Instagramissa.
Vaaliemoji on otettu pääsääntöisesti ilolla vastaan.
Eduskunnan istunto alkoi hiljaiselle hetkellä edesmenneelle presidentille.
Kymmenen maan joukossa ovat Suomi sekä Ruotsi, mutta myös muutamia yllättäjiä.
Joel Harkimosta ei tullut kansanedustajaa, mutta hän pysyy positiivisena. Harkimo haluaisi tehdä jotain uutta.
Vaalien tulos on puhuttanut reippaasti Twitterissä. Somekansa näyttää hämmästelevän eniten perussuomalaisten vaalimenestystä.
Eduskuntavaalit järjestetään Suomessa tänään sunnuntaina 19.4.2015. Ennakkoäänestys järjestettiin kotimaassa 8.-14.4.2015 ja ulkomailla 8.-11.4.2015.
Toteutuuko demokratia, kun lähes kolmannes äänioikeutetuista jättää äänestämättä?
Radio Novassa seurataan sunnuntaina eduskuntavaalien tuloksia. Jännittävän illan käynnistää aloittaa Nova Racing Team, jonka jälkeen tuloksia seurataan Vaalit 2015 -erikoislähetyksessä klo 20-23.
Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa kotimaan ennakkoäänestys toimitetaan 8.-14.4.2015. Jokaisessa kunnassa on vähintään yksi yleinen ennakkoäänestyspaikka, jossa voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu.
MTV:n järjestämä ensimmäinen vaalitentti aloitti kunnolla kevään eduskuntavaalitaistelun kahdeksan puheenjohtajan huutelulla ja jopa päällepuhumisella. Nyt illasta liikku sosiaalisessa mediassa videoita, jossa otetaan kaikki ilo irti illan tapahtumista.
Huhtikuussa pidettävät eduskuntavaalit pitävät ehdokkaat kiireisinä. Parhaillaan parituhatta ehdokasta ahertaa muun muassa eri medioiden vaalikoneiden parissa. Eräs ehdokas kertoi saaneensa eteensä Ilta-Sanomien vaalikoneen väitteet, jossa oli mukana myös hivenen hämmentäviä kohtia. 
Eduskunta äänestää tasa-arvoisesta avioliittolaista tänään 28.11. klo 13 alkavassa täysistunnossa. Paikalle eduskuntatalon välittömään läheisyyteen odotetaan saapuvan valtavasti lakialoitteen kannattajia, sekä median edustajia.
Enbuske & Linnanahde Crew muisteli tiistaiaamuna jytkyä, joka nosti Perussuomalaiset ja Teuvo Hakkaraisen otsikoihin. Nyt Hakkarainen on ilmoittanut jatkavansa politiikassa ja juontajakolmikko päätti soittaa tämän äidille.