Jos elokuvien pohjimmainen tarkoitus on kertoa tarinaa, sekä herättää tunteita ja reflektointia, on tässä osuttu napakymppiin, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Sanni Seppä.
Vesalan lahjakkuuden tietävät kaikki, mutta muusikko ei kolmannellakaan sooloalbumillaan valjasta sitä tehdäkseen kunnianhimoista albumikokonaisuutta, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Elokuva on genressään jotain aivan uutta ja hyvä niin, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Punttikomedian parasta antia ovat kuvaus, ihastuttavat näyttelijäsuoritukset ja hykerryttävän hyvä dialogi, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Sanni Seppä.
Sara Mellerin ja Elena Leeven roolityöt ovat huikeat, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Tytöt tekevät elokuvassa, mitä haluavat, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Radio Novan Iltapäivässä tänään passit ja koirat puhututtavat.
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga -elokuva esittelee Euroviisuista varsin yksipuolisen kuvan, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Koomikko-näyttelijä Sami Hedberg tähdittää Se mieletön remppa -elokuvaa. Hän tietää, että kriitikoiden henkilöarvosteluissa voi törmätä myös julmiin kuvauksiin.
Ruokakriitikko Tom Sietsema kertoi Twitterissä, miten hänen ravintola-arvostelunsa oli paljastanut salasuhteen.
Uusintaversio rakastetusta klassikosta on saanut hyvän vastaanoton.
Priyanka Chopran mukaan Meghan kyllä kestää arvostelun.
Varman päälle pelaava Wild Wild Wonderland tuskin siivittää Saara Aaltoa kansainväliseen pop-tähteyteen, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Gomez on päättänyt pitää huolta itsestään vain oman hyvinvointinsa takia.
Ravintolan vastaus ei jättänyt mitään arvailujen varaan.
Parisen vuotta sitten julkaistu The Stick of Truth aloitti kaikessa härskiydessään South Park roolipelisarjan voittokulun PC:llä sekä konsoleilla. Tämän vuoden lokakuussa julkaistu The Fractured But Whole jatkaa siitä mihin edellinen peli jäi ja tekee sen ansiokkaasti ja ketään tai mitään säästelemättä.