Anssi ja Heidi Suomi repeävät nauruun, kun ajatusleikki Heidin pahimmasta pelosta karkaa käsistä.
Anssi ja Novan Illan Esko repeävät täyteen nauruun vertaillessaan lasten suista päässeitä totuuksia.
Anssin kertoo Esko Eerikäiselle, miten joutui lomamatkallaan perinpohjin petkutetuksi.
Helsingin Sanomat uutisoivat sekä sinkkujen että varattujen ihmisten ylläpitävän huomattavaa määrää ns. varasuhteita. Kuuntele, mitä mieltä aiheesta ovat Anssi ja Heidi Suomi.
Arkipäiväinen suomalainen sana sai Anssin ja Niinan hulluuden partaalle. Kuuntele mistä on kyse – myös sinulla on taatusti mielipide asiaan.
Niinan omaisuutta oli päätynyt hänen poikansa reppuun ja siitäpä vasta riemu repesi. Myös kuulijat jakoivat punastuttavia kokemuksiaan.
Voiko ystävyys entisen armaan kanssa toimia ja kannattaa? Millaisin säännöin se voisi onnistua, ja miten asiasta tulisi puhua uuden rakkaan kanssa?
Anssi, Niina ja kuuntelijat väittelevät viikkonumeroiden tarpeellisuudesta. Onko niiden käyttö oikeasti kätevää vai ainoastaan tapa päteä?
Anssi, Niina ja Novan Illan Oku Luukkainen tietävät todellisen syyn Terhi Kokkosen lähdölle – eivätkä voi enää pitää salaisuutta itsellään.
Anssin toivelistan vaatimaton unelma innosti kuulijat kehuskelemaan kokemuksillaa.
Anssi pohtii, toimisiko Niinan Pörri-kissan uusin källi myös parisuhde-elämässä.
Anssi teki päivän hyvän työn - vastoin Niina neuvoja - ja osti kodittoman näköiselle kadunmiehelle suklaata. Miehen yllättävä reaktio sai hämmensi Anssin totaalisesti!
Keskustelu siitä, kuolevatko kalat Anssin ajeltuihin partakarvoihin vai shampoon silikoineihin sai yllättävän lopetuksen.
Presidentti Sauli Niinistön Naistenklinikalle viemä kakku sai Niinan muistelemaan omaa synnytyssyöpöttelyään.
Mysteeriääneen soittanut kuuntelija ajautui hupaisaan tilanteeseen.
TV-sarja-ajattelu kirvoitti kuuntelijankin hauskaan ajatusleikkiin. Tämä pätkä viihdyttää!