Mutta tarkoittaako se sitä, että nyt pitää ottaa #saliselfie? Jompikumpi otti... Hammaslääkärimuistot ovat monelle kamalia ja Niina ei tee poikkeusta. Yllätys sen sijaan oli se, että Anssin äiti on hammaslääkäri. Hoitiko hän Anssin hampaat puudutuksella vai ilman?
Radio Novan iltapäivä yllätti synttärilaululla yhden Suomen kovanluokan artistin. Voiveitset herättivät suuria tunteita ja Niinan kissa Herra Pörri suunnittelee jotain pahaenteistä. Mitä Anssi oikein puuhaa suihkussa? Tämän saat tietää kuuntelemalla!
Liikunnanohjaaja oli löytänyt Anssista jotain sellaista, jonka moni työkaveri jo tiesi... Ja mikäs eteen kun lentoemännältä palaa koneessa käämi? Lentäminen ja sen erikoisuudet puhututtivat niin juontajia, tuottajaa kuin kuulijoitakin. Radio Novan Iltapäivän SUURI lentonumero täältä!
Saako sisäpihalla kakittaa koiransa? Sama keskustelu poiki myös toisen kysymyksen, mitä tekee koiran pissa naapurin pensaille? Eräällä Radio Novan juontajalla on kokemusta isoista omista alastonkuvista sisustuselementtinä, arvaatko kenestä on kyse?
Tiedätte varmaan sen ihmistyypin joka tekee härskejä ohareita? Ja ulkomailla huijatuksi joutuminen, ei sekään herkkua ole. Meillä on suurimmalla osalla kokemuksia molemmista, myös Anssilla ja Niinalla.
Tänään paljastettiin Niinasta shokeeraavaa uutta tietoa... Entä mistä tietää, että taas on yksi vuosi mennyt?
Aikuisten vanukkaiden syömisen syvin olemus pääsi tänään Radio Novan Iltapäivän käsittelyyn. Samassa lähetyksessa selvisi, että Niina väistelee pettymyksen tunnetta.
Anssi avautui vahvasta suutelumenneisyydestään. Kaiken A ja O on oikean tunnelman luominen. Sipulin kuorimisessa ei edes oikea tunnelma voi estää kyyneleitä? Mutta mikä voi? Tunteiden kirjoa Radio Novan Iltapäivässä, tänäänkin!
Turhan tiedon torstaissa saimme mullistavaa tietoa koskien merirosvojen silmälappua. Entäs miten sujuu riitely, jos toisella ei ole ääntä? Niinalta yllättävän hyvin!
Ja kannattaako se kertoa radiolähetyksessä? Minna ja Aki kertoivat kuulumiset Ruskarallin ensimmäiseltä etapilta ja koulukiusaaja sai koko kuulijakunnan kyyneliin...
Radio Novan Iltapäivän sarjassa 'merkkejä joista tiedät, että olet tulossa vanhaksi', paheksuttiin tänään härskiä rymymusiikkia. Härskistä puheenollen, tuottaja Piiparin rehottavan puutarhan ongelma piilenee villiintyneessä kurtturuusussa.
Niinan nuoruuden ihastuksella Santeri Kinnusella on syntymäpäivät, mutta mitä tietoa Niinan päiväkirjasta löytyykään? Niina oli ostanut uudet vaa'an ja Anssi lupasi alkaa Niinan personal traineriksi mutta onkohan tämä nyt hyvä juttu. Kuuntele kooste ja mieti palkkaisitko Anssin.
Radio Novan Iltapäivän tiimillä se lähti kaakkoon jo hyvin varhain... Onneksi Anssi kertoi ihanan pikku keinon kääntää päivä kuitenkin positiivisesti päätökseen. Ja tämä kikka myös toimii! Niin mikä? NO kuuntele!
Seksihommat siis. Vai onko sittenkään? Uusin tutkimustulos sai studion ja kuuntelijat mietteliääksi. Suuri mustikkapiirakka -battle koki tänään myös grande finalen, kun kuulijoiden mustikkapiirakka reseptit Anssin ja Niinan toteutuksina maisteltiin suorassa lähetyksessä. Nam!
Niina tunsi tänään, että hänen selkänsä takana puhuttiin hänestä. Tiedätkö tunteen? Entäs mitä mieltä olet musisoivista naapureista? Radio Novan Iltapäivä sai viestiryöpyn molemmista aiheista. Kuuntele!
Sen lisäksi, että kuulimme tänään Backmanien perheen kylppäriremontin kiperistä vaiheista selvitimme saako parkkikiekon askarrella itse, sekä kysyimme puhelimitse Jolle Harkimolta mitä muita hölmöjä vetoja hän on elämässään lyönyt...