Niinan pitkään joulua vastaan protestoinut joulukuusi on viimein antanut periksi, ja joulu on virallisesti valmis alkamaan myös Backmanin perheessä! Anssi puolestaan kuumeisesti odottaa jo joulun porsasteluja. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Talvi on tullut myös Helsinkiin, ja se saa Anssin harmittelemaan autonsa downgradea.. Backmanin perheessä on tapahtunut hirveä kuivuri katastrofi, ja aviomies onnistuu säikäyttämään korjaajan.
Anssia ja Niinaa odottaa hyytävät oltavat jos Novan Iltapäivän Facebook-sivun tykkääjämäärä ylittää yli 40 000! Anssi kokee valaistumisen hetkiä kun saa selville olevansa sosiaalinen introvertti ja Niinan salainen musiikkiharrastus näkee päivän valoa.
Pitääkö vanha 'löytäjä saa pitää' -sanonta enää paikkaansa, vai kuuluuko löydetyt tavarat jättää omistajansa löydettäviksi? Entä saako kotona olla alasti ja heilutella varustustaan ruokapöydällä? Näihin vastauksen saat kuuntelemalla!
Niina koki kauhun hetkiä viikonloppuna. Anssin elämäntaparemontti on edennyt siihen vaiheeseen, että nyt voi jo vähän saarnata ruoka-aineista... Käsittelyyn pääsivät myös ne ihmiset, jotka käyttävät liikkeiden testereitä salaa. Oletko sinä sellainen?
Mutta tarkoittaako se sitä, että nyt pitää ottaa #saliselfie? Jompikumpi otti... Hammaslääkärimuistot ovat monelle kamalia ja Niina ei tee poikkeusta. Yllätys sen sijaan oli se, että Anssin äiti on hammaslääkäri. Hoitiko hän Anssin hampaat puudutuksella vai ilman?
Radio Novan iltapäivä yllätti synttärilaululla yhden Suomen kovanluokan artistin. Voiveitset herättivät suuria tunteita ja Niinan kissa Herra Pörri suunnittelee jotain pahaenteistä. Mitä Anssi oikein puuhaa suihkussa? Tämän saat tietää kuuntelemalla!
Liikunnanohjaaja oli löytänyt Anssista jotain sellaista, jonka moni työkaveri jo tiesi... Ja mikäs eteen kun lentoemännältä palaa koneessa käämi? Lentäminen ja sen erikoisuudet puhututtivat niin juontajia, tuottajaa kuin kuulijoitakin. Radio Novan Iltapäivän SUURI lentonumero täältä!
Saako sisäpihalla kakittaa koiransa? Sama keskustelu poiki myös toisen kysymyksen, mitä tekee koiran pissa naapurin pensaille? Eräällä Radio Novan juontajalla on kokemusta isoista omista alastonkuvista sisustuselementtinä, arvaatko kenestä on kyse?
Tiedätte varmaan sen ihmistyypin joka tekee härskejä ohareita? Ja ulkomailla huijatuksi joutuminen, ei sekään herkkua ole. Meillä on suurimmalla osalla kokemuksia molemmista, myös Anssilla ja Niinalla.
Tänään paljastettiin Niinasta shokeeraavaa uutta tietoa... Entä mistä tietää, että taas on yksi vuosi mennyt?
Aikuisten vanukkaiden syömisen syvin olemus pääsi tänään Radio Novan Iltapäivän käsittelyyn. Samassa lähetyksessa selvisi, että Niina väistelee pettymyksen tunnetta.
Anssi avautui vahvasta suutelumenneisyydestään. Kaiken A ja O on oikean tunnelman luominen. Sipulin kuorimisessa ei edes oikea tunnelma voi estää kyyneleitä? Mutta mikä voi? Tunteiden kirjoa Radio Novan Iltapäivässä, tänäänkin!
Turhan tiedon torstaissa saimme mullistavaa tietoa koskien merirosvojen silmälappua. Entäs miten sujuu riitely, jos toisella ei ole ääntä? Niinalta yllättävän hyvin!
Ja kannattaako se kertoa radiolähetyksessä? Minna ja Aki kertoivat kuulumiset Ruskarallin ensimmäiseltä etapilta ja koulukiusaaja sai koko kuulijakunnan kyyneliin...
Radio Novan Iltapäivän sarjassa 'merkkejä joista tiedät, että olet tulossa vanhaksi', paheksuttiin tänään härskiä rymymusiikkia. Härskistä puheenollen, tuottaja Piiparin rehottavan puutarhan ongelma piilenee villiintyneessä kurtturuusussa.