Radio Novan Iltapäivässä koetaan pirskahtelevia hetkiä viiden sekunnin -kisassa. Esko ja Suvi pohtivat yhdessä Tuottaja-Jennin kanssa mitä tapahtuu lemmikille eron sattuessa. Suvi kertoo Eskolle kuinka koira ja setä olivat testanneet häntä juna-asemalla. Kaksikko jakavat studiossa myös elämänviisauksia toisilleen. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko nousi torstaihin oikealla jalalla, mutta päivän startti muutti kaiken. Esko samaistuu kaverin puolesta kyselen -osiossa Annan ongelmaan ja Suvilla on havaintoja ongelmasta. Hitaat kassat puhuttavat studiossa – ja kuulija tekee Suvista hyvän havainnon. 5 sekunnin -kisassa Emmi toteuttaa uudenvuoden lupauksensa ja Suvia alkaa pelottaa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä on tiimi jälleen kasassa, kun Suvi palasi töihin. Suvi sai erikoisia sivuoireita lääkityksestä, rahaa paloi. Lähestyvä Palmusunnuntai saa Eskon ja Suvin miettimään - Onko Esko liian vanha virpomaan ja kuinka herkut jaettiin lapsuudessa tasan sisarusten kesken? Suvi kertoo uudistuksesta kaupoissa, jonka hyvyydestä kaksikko on eri mieltä. 5 sekunnin kisassa kuulija, jota onnitellaan jo enne kisan alkua. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Studiossa päädytään Eskon tarinan jälkeen keskustelemaan erilaisista aivastuksista. Suvi jopa nimeää Eskon aivastuksen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Siljaa, jonka ystävä jättää hänet yksin baarissa ja katoaa. Suvi muistelee hetkeä, jossa sotkeutui tilanteeseen, johon ei olisi pitänyt ja Esko samaistuu tilanteeseen. Helsingin Sanomien uutinen ulosteesta vetää Suvin ja Eskon nöyräksi. 5 sekunnin kisassa ei meinata päästä kisaamaan, kun Esko haluaa keskustella kuulijan kanssa jostain aivan muusta.
Esko on keksinyt yritykseensä uuden viran ja käyttää tätä tekosyynä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Pinjaa, jonka 10kk ikäinen vauva vihastuttaa naapureita. Ensimmäiset kesätyöt ja niiden palkkaus puhuttaa studiossa. Tuottaja Jenni teki Eskon ja Suvin lähetyksestä koosteen puolinopeudella. Lopputulos saa Eskon ja Suvin hajoamaan totaalisesti. 5 sekunnin kilpailussa yllätetään kuulija Laura, joka pääsee kisaamaan yllätysvierasta vastaan.
Tänään Esko ja Suvi tekevän Radio Novan Iltapäivä lähetyksen hieman erilaisissa olosuhteissa. Voiko ihminen kiittää liikaa? Tähän Esko ja Suvi etsivät tänään vastausta Kaverin puolesta kyselen -osiossa. Suvi on pantannut tänään vessassa käyntiä, ja Esko sen sijaan on pantannut hajuvettä vuodesta 1995 saakka. Suomen surkein kuski -ohjelman inspiroimana studiossa ryhdytään muistelemaan omia autokouluaikoja.
Esko kertoo pakonomaisesta tarpeestaan pöyhiä sohvatyynyt ja pedata sänky. Tätä Suvi eikä kuuntelijat ymmärrä varsinkaan, kun ei kylään voi tulla ilmoittamatta, vai voiko sittenkin? Suvi on imeytynyt syvälle tiskikoneiden maailmaan ja antaakin Eskolle oikein kunnon luennon mitä kaikkea tiskikoneella voi tehdä ja mitä sillä ei saa tehdä. Viiden sekunnin kisassa koetaan myös yllättävä käänne, kun kuuntelija päättääkin järjestää kisan Eskon ja Suvin välillä, kumman hoksottimet toimivat nopeammin?