Kuva: All Over Press

Orlando Bloom otti muistotatuoinnin koiralleen: "Välillämme oli sielujen yhteys"

23.07.2020 09:15 - Senja Rapila

Näyttelijä Orlando Bloomin koira karkasi viime viikolla.

Näyttelijä Orlando Bloom, 43, on nyt kertonut sosiaalisessa mediassa viikon etsintöjen  päättyneen suru-uutiseen. Näyttelijän Mighty-koiran uskotaan kuolleen. Uutinen näyttelijän koiran katoamisesta tuli viime viikon alussa. Tuolloin näyttelijän koiraa etsivät suuret joukot myös vapaaehtoisia ja uutista jaettiin ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

Nyt Bloom on ottanut kauniin muistotatuoinnin koiralleen. Julkaistulta videolta nähdään, että näyttelijä ottaa tatuoinnin sydämensä kohdalle rintakehään.

"Seitsemän päivän etsinnän jälkeen löysimme hänen kaulapantansa. Olen itkenyt enemmän tällä viikolla kuin ajattelin sen olevan mahdollista, mikä on ollut hyvin parantavaa...", Bloom kirjoittaa julkaisemansa videon yhteyteen.

Hän kertoo, että teki kaikkensa Mighty-koiran löytämiseksi. Bloomin mukaan hän ei jättänyt "yhtään kiveä kääntämättä eikä koloja tutkimatta". Mukana etsinnöissä oli myös kaksi etsijäkoiraa.

"Tunnen oloni niin kiitolliseksi siitä, että olen oppinut pieneltä Mightyltä omistautumisen todellisen merkityksen ja sen, että rakkaus on ikuista. Olen varma siitä, että hän katseli pilven reunalta alas ja tiesi, että teen kaikkeni kunnioittaakseni välistämme sidettä. Hän oli enemmän kuin kumppani. Välillämme oli varmasti sielujen yhteys. Olen pahoillani. Rakastan sinua. Kiitos.  Lepää rauhassa."

Voit katsoa videon tatuoinnin teosta alapuolelta.

Koirasta tarjottiin suurta löytöpalkkiota. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Katy Perry avoimena suhteestaan Orlando Bloomiin: "Testaan häntä edelleen"

Lue myös: Raskaana oleva Katy Perry pulahti mereen - uimapuku korosti kauniisti vauvavatsaa

Lue myös: Katy Perry pyysi Jennifer Anistonia lapsensa kummitädiksi - "He ovat hyvin läheisiä"

Lue myös: Orlando Bloom paljasti, mitä odottaa isäksi tulossa eniten - monet eivät ehkä samaistu

Kilpailut

Uusimmat