Kuva: Mikko Räsänen

Radio Nova täyttää tänään 20 vuotta - katso, mitä kaikkea on luvassa 20 tunnin lähetyksessä

12.05.2017 10:51 - Rea Tallgren

Radio Nova juhlii syntymäpäiviään eeppisen lähetyksen keinoin.

Radio Nova täyttää tänään 20 vuotta. Juhlan kunnaksi Novalla on 20-tuntinen lähetys, jonka aikana luodaan muun muassa katsauksia kanavan historiaan. Myös mieleenpainuvimpia uutisnostoja 20 vuoden takaa kuullaan lähetyksissä.

Päivän aikana kuullaan kaikkia Novan juontajia. Aki Linnanahde ja Minna Kuukka ovat äänessä 6-10, heillä vieraana on muun muassa Hjallis HarkimoVappu Pimiä ja Sari Seppälä ovat äänessä 10-15. Pimiän ja Seppälän lähetyksessä vierailevat muun muassa Juha Tapio ja Tuure KilpeläinenAntti Haajasen ja Jussi Hallin kanssa lähetyksessä klo 15-19 välillä ovat Silvia Modig, Dome Karukoski ja Raptori. Okun ja Eskon Retroperjantai valtaa taajuuden 19-22. Vieraina lähetyksessä ovat Raptori, Waldo ja Pertti Salovaara. Retroperjantaissa vietetään tänään historiallinen, hiljainen hetki. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä. Kirsikkana juhlakakun päälle tarjoillaan Anssi Honkasen ja Niina Backmanin juontama erikoislähetys, joka kuullaan klo 22-02. 

Lähetyksiä maustaa tuttuun tapaan novamainen musiikkisekä ajankohtaiset vieraat. 

Novan kutsuvierasjuhlia vietetään Novan studiolla iltapäivällä. Esiintymään juhliin saapuu englantilainen superyhtye Hurts. Keikka kuullaan heti klo 16 uutisten jälkeen. Juhlien vieraita haastatellaan myös lähetyksessä. 

Radio Novalla oli käynnissä kilpailu, josta oli mahdollista voittaa Laura Närhi yksityiskeikalle äitienpäivän kunniaksi. Laura Närhi vieraili Radio Novan Aamussa keikkaa edeltävänä aamuna. Kuuntele haastattelu ja yllätyspuhelu voittajalle tästä

Kilpailut

Uusimmat