Suomeen uusi valtakunnallinen radiokanava: nyt soi SuomiRock!

31.10.2016 11:20 - Mikko Räsänen

Tänään toimintansa aloittanut radiokanava lupaa antaa uuden kodin kotimaiselle rock-musiikille.

Suomeen syntyi tänään uusi valtakunnallinen radiokanava, kun SuomiRock aloitti lähetyksensä. Uusi kanava soittaa nimensä mukaisesti suomalaista rockmusiikkia, ja sen tavoittavuusalueella asuu noin 3,5 miljoonaa suomalaista. 

- Moni kanava soittaa yksittäisiä suomirock-kappaleita, mutta vasta nyt tämä suosikkigenre saa oman kodin radiotaajuuksilla, Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä kertoo.

Uuden kanavan juontajina aloittavat Radio Cityltä ja Iskelmältä tutut Matti Mäki-Kokkila ja Janne Leipijärvi. Kaksikko tulee esittelemään yleisölle Suomirockin raikkaampana kuin koskaan

- Monelle suomirock sanana liittyy 70-80-lukuihin. Keskitymme nyt todistamaan miten mahtavaa rockmusiikkia Suomessa on tehty 90-luvulta tähän päivään. Suomirockin nykyisiä lipunkantajia ovat Haloo Helsingin ja Apulannan kaltaiset yhtyeet, joiden suosio täyttää jopa jäähallit, Seppälä jatkaa.

- Kanavan ydin kiteytyy täydellisesti sloganiimme ”Saa laulaa”.

SuomiRock kuuluu myös osoitteessa www.radiosuomirock.fi. Jos kotimainen rock-musiikki on sydäntäsi lähellä, liity kanavan Facebook-ryhmään osoitteessa https://www.facebook.com/suomirocksaalaulaa/.

Lue myös: Haloo Helsingin uskomaton show tallentui kuviin - katso galleria

Lue myös: Apulanta julkaisi uuden musiikkivideon - katso Palava pensas

Kilpailut

Uusimmat