Kuva: Mikko Räsänen

Yleisö hermostui hetkessä - We Love The 90's -pääesiintyjän keikka viivästyi teknisten ongelmien takia

26.08.2017 18:19 - Mikko Räsänen

Tanskalaisen Aquan keikkaa odottaneet fanit suuttuivat, kun bändin keikka ei alkanutkaan sovittuna aikana.

Tanskalainen Aqua on tämän vuoden We Love The 90's -festivaalin ehkä odotetuin esiintyjä. Yli 33 miljoonaa levyä myynyt yhtye esiintyi festivaalin avajaispäivän viimeisenä esiintyjänä. Aquan keikka ei kuitenkaan alkanut hyvin. Yhtye ja taustalaulajat ehtivät lavalle ja aloittivat ensimmäisen kappaleen. Se piti kuitenkin lopettaa kesken, koska bändillä olikin teknisiä ongelmia, jonka takia laulajat eivät tulleetkaan lavalle.

Parin minuutin odottelun jälkeen myös muut muusikot poistuivat lavalta. Tilalle tulivat festivaalin juontajat Mikko "Peltsi" Peltola ja Jusu Lounela. Heillä oli epäkiitollinen tehtävä jutella yleisölle jotain tietämättä, miten kauan kestää ennen kuin ongelmat saadaan korjattua.

Juontajat yrittivät viihdyttää yleisöä samalla, kun Aquan keikkaa viivästyttänyttä vikaa korjattiin. (kuva: Mikko Räsänen)

Kaksikko teki parhaansa, mutta festarijuomia nauttineessa yleisössä alkoi ärtymys nousua. Yleisöstä huudeltiin alatyylisiä huutoja juontajille, kun fanit olisivat halunneet Aquan lavalle. Jossain vaiheessa yleisöstä heitettiin pullo kohti juontajia, mutta heitto jäi hieman lyhyeksi. Pullonheiton aiheuttaman vaaratilanteen takia myös lavan edessä odottaneet valokuvaajat komennettiin sivuun odottamaan keikan alkua.

Lopulta keikka myöhästyi vain kymmenkunta minuuttia, sillä tekninen vika saatiin ratkaistua ja Aqua nousi lavalle. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue lisää ysäriuutisia osoitteessa www.retroperjantai.fi

Kilpailut

Uusimmat