Perjantaina meni heti aamusta kieli solmuun. Mikä kumma Akia jännitti koko aamun ajan? Kumpi on romanttisempi paikka, Lahti vai Nurmijärvi? Miten Juha Mieto ja Tauski saatiin sotkettua aamun hetkiin?
Torstaiaamu alkoi seikkailunhaluisesti. Vai alkoiko sittenkään? Penkkaripäivän kunniaksi muisteltiin abimuistoja ja otettiin yhteyttä tämän vuoden abiturientteihin. Kuka mourusi aamun pikkutunteina nurkassa? Ketkä ja minkä maalaiset tai itseasiassa maalaisen näköiset sopisivat Tuntemattoman Sotilaan rooleihin?
Keskiviikkoaamuna Aki ja Minna halusivat piristää erilaisilla yllätyksillä lapsiperheiden arkea. Oliko Minnalla kuitenkin jäänyt kotiläksyt tekemättä? Ketä saa syyttää kaljuudesta? Aamun aikana kelattiin aikaa taaksepäin ja palattiin Lahden mäkimonttuun.
Ystävänpäivä alkoi yllätyslahjalla. Voiko hyväksi ystäväksi oppia? Mitä tapahtuisi, jos ihmisillä olisi häntä? Entä mitä kerrottavaa Akilla ja Minnalla oli Harri Kirvesniemestä, Satuhäistä ja Playboysta?
Yhden radiokuuntelijan ja hänen ystävänsä lompakko saattaa paksuuntua yhteensä 3420 eurolla ystävänpäivänä.
Maanantaiaamuna niputettiin kasaan viikonlopun tärkeimmät tapahtumat. Miten Minna oli selviytynyt ensimmäisestä viikonlopusta koiran kanssa? Mitä Akille tapahtui metsässä? Mikä ihme on Rimis ja miksi kaikki puhuvat siitä? Entä minkälainen viikko lähtee käyntiin, kun on seikkailut unissaan Pate Mustajärven kanssa?
Perjantaihin lähdettiin ponnistaen ja mietittiin pääseekö telemarkilla alas. Minkälaisia muistoja Akilla ja Minnalla oli 80-luvun limuista ja hampurilaisista? Juodaanko raamatussa viskiä? Mitä Akille ja Minnalle tapahtui Lahden Eiffel-torneilla? Entä minkälaisia tunteita Dingon paluu herätti ja kelpaisiko Aki heidän manageriksi?
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Mitä tapahtui, kun kaksikko vieraili Lahden kuuluisalla maamerkillä - radiomastoilla?
Torstaiaamuun lähdettiin kuun valossa. Mutta oliko Akin kuusta patterit loppu? Aamun aikana ilahduttivat positiiviset palautteet ja mysteerisen miehen puhelu. Mistä maailman epäkohdasta Trump tällä kertaa tuskastui? Entä pitääkö vaatetukseen jättää arvailun varaa?
Minkälaista on luopua tavaroistaan ja rahasta kuukaudeksi? Kuusi ihmistä on lähtenyt mukaan tähän televisioitavaan ihmiskokeeseen. Yksi heistä on Subin kanavaääni Kristoffer Ignatius. Kuuntele mitä hän kertoi Akille ja Minnalle, kun ihmiskoetta oli takana viikon verran.
Keskiviikkoaamuna oltiin huolissaan turisteista, tangomarkkinoista ja Ilveksestä. Kuinka Danny pärjää sosiaalisessa mediassa? Entä minne on kadonnut kössi ja millä sitä on yritetty korvata?
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Osasiko Minna kertoa minkä vuoksi Sibeliustalo sijaitsee juuri Lahdessa?
Radio Novan Aamun Minna Kuukka hyppää pian ralliauton kyytiin.
Tiistaiaamuna uutisoitiin reilusta pakkasesta, mutta oliko se sittenkin epäreilua. Kenen pitää pelastaa kissat puista ja mitä ne kissat ylipäätänsä siellä tekevät? Eräs kissa nostettiin pöydälle, kun Minnan kartanlukijahaasteen kiperiin kysymyksiin vastasi rallilegenda Juha Kankkunen.
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Mitä tapahtui, kun Minna ajelutti Akia kohti mäkimonttua?
Uusi viikko alkoi aikamoisella sähläyksellä. Aki jäi pihalle jumiin ilman avaimia ja puhelimen akkukin oli loppu. Mitä Trump twiittaisi kuunneltuaan Radio Novan Aamua? Minkälainen raivo Emma Gaalasta saatiin aikaan? Entä miten voitaisiin ratkaista miesten juhlapukeutumisen suurin ongelma?