Keskiviikkoaamuna peruttiin avaruusviikko ja pohdittiin ”parasta ennen”-merkintöjä. Paavo Pesusieni sai Minnan silmäkulman nykimään. Eikä hän ollut yksin inhonsa kanssa.
Tiistaina 21.3. 9-vuotias Matias oli matkalla koulusta kotiin, kun hän joutui yliajetuksi suojatiellä. Matiaksen äiti soitti Radio Novan Aamuun kiittääkseen ihmisiä välittämisestä.
Laatikon Salaisuutta oli jännitetty jo marraskuusta asti. Arttu ja Minna arvuuttelivat Salaisuutta reuntouneena ja kuinkas sitten kävikään.
Tiistaina pohdittiin kotipassiivia ja runoiltiin. Minkälaiset Tabermannit Minnasta ja Artusta kuoriutui? Kompastuiko Minna aina vaikean tiistain eteen?
Uuden viikon starttipäivänä juhlittiin Akin päivää. Kuinka Artulla oli sujunut muotinäytöksessä? Onko murteella tai iällä merkitystä? Entä mitä tapahtuu kun Suomi siirtyy avaruusaikaan?
Uutta musiikkia julkaissut SAARA eli Sara Forsberg vieraili Radio Novan Aamussa. Kuinka vaikeaa on tasapainotella kaiken osaamisensa rajoilla? Entä mikä on ykkösprioriteetti Saran elämässä?
Perjantaina Minna ja Arttu olivat Saint Patrick's Day -hurmioissa. Aamun aikana esille nousi myös Minna huoli Akin lomailun oikeista syistä. Entä mistä ihmeestä pilkkimisessä on oikein kyse?
Lauantaina 18.3. nähdään MTV3:sella uudistuneen BumtsiBum!in ensimmäinen jakso. Ohjelman uusi juontaja Kalle Lindroth vieraili Radio Novan Aamussa. Kuinka paljon Kallea jännittää ohjelman vastaanotto?
Keskiviikkoaamuna istutettiin parkkisiementä ja laskettiin päiviä juhannukseen. Kuinka Artulla oli oikeasti sujunut Julkkisselviytyjissä? Mikä ihme on Skam ja kuinka pahasti Minna oli jäänyt siihen koukkuun?
Radio Novan Aamun Aki siirtyi lomalaitumille ja Minna sai seurakseen Arttu Harkin. Aamun aikana puhuttiin hokia ja pohdittiin evästeitä. Pitäisikö 100-vuotiaalle Suomelle nimetä uusi kansallissoitin? Minkälaisia väreitä perhoset saivat aikaan Minnassa?
Tiistaiaamu alkoi lässytyksellä ja yllättävällä puhelulla. Onko itkeminen terveellistä? Kuinka Aki oli onnistunut uimaan muotipiireihin? Entä mikä ihme on meikitön meikki?
Viikko alkoi Akin seli-seli-pelillä. Oliko Minna tehnyt kotiläksyksynsä viikonlopun aikana? Saako likaiset pyykit lähettää aivan vieraalle ihmiselle postin välityksellä? Mitä kaikkea tapahtuikaan edellisen illan Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä ja kuinka pyörtynyt Kirsi Alm-Siira voi nyt?
Aki ja Minna pohtivat perjantaina, olisiko heistä askartelijoiksi. Mitä Minna oli "askarrellut" Speden kanssa? Missä asuu Suomen Chuck Norris? Entä miten ihmeessä Bonnie Tyler ja lähiökuppilan Reiska menivät keskenään sekaisin?
Keskiviikkona 8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Aki ja Minna kysyivät pikagallupin muodossa, mitä naistenpäivä merkitsee Radio Novan kuuntelijoille.
Keskiviikkoaamuna sinkoili markkinointi-ideoita joka suunnasta. Minna haaveili talviolympialaisten järjestämisestä Lahteen. Mihin pisteeseen Akin Jukurit-vedonlyönnissä oli edetty? Entä mitä Lenita Airisto paljastikaan?
Tiistaiaamuna kehuttiin opettajia ja heräteltiin koulutietoisuutta. Mikä salainen operaatio oli käynnistynyt Matti Nykäsen mitalien ympärillä? Minkälaisen riehan 80-vuotias äitiyspakkaus sai aikaan?