Tiistaiaamu alkoi lässytyksellä ja yllättävällä puhelulla. Onko itkeminen terveellistä? Kuinka Aki oli onnistunut uimaan muotipiireihin? Entä mikä ihme on meikitön meikki?
Viikko alkoi Akin seli-seli-pelillä. Oliko Minna tehnyt kotiläksyksynsä viikonlopun aikana? Saako likaiset pyykit lähettää aivan vieraalle ihmiselle postin välityksellä? Mitä kaikkea tapahtuikaan edellisen illan Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä ja kuinka pyörtynyt Kirsi Alm-Siira voi nyt?
Aki ja Minna pohtivat perjantaina, olisiko heistä askartelijoiksi. Mitä Minna oli "askarrellut" Speden kanssa? Missä asuu Suomen Chuck Norris? Entä miten ihmeessä Bonnie Tyler ja lähiökuppilan Reiska menivät keskenään sekaisin?
Keskiviikkona 8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Aki ja Minna kysyivät pikagallupin muodossa, mitä naistenpäivä merkitsee Radio Novan kuuntelijoille.
Keskiviikkoaamuna sinkoili markkinointi-ideoita joka suunnasta. Minna haaveili talviolympialaisten järjestämisestä Lahteen. Mihin pisteeseen Akin Jukurit-vedonlyönnissä oli edetty? Entä mitä Lenita Airisto paljastikaan?
Tiistaiaamuna kehuttiin opettajia ja heräteltiin koulutietoisuutta. Mikä salainen operaatio oli käynnistynyt Matti Nykäsen mitalien ympärillä? Minkälaisen riehan 80-vuotias äitiyspakkaus sai aikaan?
Maanantaiaamuna huolestutti sanasokeus ja älyn hiipuminen. Oliko Minnasta aistittavissa Lahti2017 -kilpailujen jälkeistä alakuloisuutta? Miten Jorma oli saanut kasvatettu hiukset niin lyhyessä ajassa? Entä mitä kuuluu Pipsalle, joka muistetaan tämän jälkeen myös Hansvilivili Hansvälimäen näköisenä koirana?
Torstaiaamuna maalailtiin Akin ”treffaa minut appiukkona”-persoonaa. Miksi Jari ei halua tavata Minnaa? Entä mitä ongelmia oli aiheutunut pandojen hoitajille ja Lahden hiihtokansalle?
Keskiviikkona tuskastutti päiväunettomuus ja hiihto. Pikagallupissa kyseltiin mitä tunteita uusi avioliittolaki herättää. Minkälaiset tunteet Hanson sai nousemaan pintaan? Aki ihastutti ja vihastutti Minna karkkipelillä, mutta osuiko pilkka sittenkin omaan nilkkaan?
Tiistaiaamuun lähdettiin kannelsävelin. Tajuaako kukaan yhtään mitään Suomen kansalliseepoksesta? Voisiko Aki käydä tukka hulmuten ratsaille? Entä mitä kuuluu Tirrin ja Pipsan yhteiselolle?
Maanantaiaamuna niputettiin viikonlopun tapahtumat. Kuinka Minnan kisaviikonloppu oli sujunut? Miten Akin uusi koira otettiin vastaan? Oscar-aamuna kysyttiin, kiinnostaako ketään arviot. Loppujen lopuksi ketään ei kiinnostanut edes se kysymys.
Viikon viimeisenä arkiaamuna huolestutti kahvipöytäkulttuuri, hoitokoirat ja miehisyys. Mihin on kadonnut Remonttireiska? Oliko managerimoguli Linnanahde saanut buukattua artisti Kuukalle keikan Lahden MM-kisoihin?
Torstaiaamu sai arvoisensa avauksen, kun Aki valmistui ensimmäiseen joogasuoritukseensa ja Minna fiilisteli Lahden MM-kisojen avajaisia. Mihin ulkonäölliseen asiaan Minna oli Akissa jo vähän liiankin tottunut? Entä miten töihin kuuluu pukeutua?
MM-kisat käynnistyivät 22.helmikuuta. Radio Novan Aamu otti avajaisaamuna yhteyttä Lahti 2017 kisaorganisaation markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykäseen. Ovatko kaikki järjestelyt jo valmiina?
Edessä oli suuri päivä, kun Lahti2017 MM-kisojen avajaisaamu sarasti. Onko normaalia puhua liikennevaloille? Kenet Aki ja Minna nimesivät Wilson Kirwa 2.0:ksi? Entä mitä kuulu Väyrysen Paavolle? Aamun aikana kuultiin myös paljon odotettu ja toivottu Kuukan mitaliveikkaus.
Uskaltaako ulos lähteä vai ei? Pitäisikö Akin ottaa toinen koira vai ei? Muun muassa näitä suuria kysymyksiä Aki ja Minna pohtivat tiistaiaamuna. Entä mitä mieltä kuuntelijat olivat vihapuheesta ja siihen puuttumisesta?