Kuva: AOP

Netflix laittoi sisältöjään ilmaiseksi nettiin - ei vaadi rekisteröitymistä

31.08.2020 16:45 - Iiro Myllymäki

Suoratoistojätti tarjoaa ilmaismaistiaisia valikoimastaan myös Suomessa.

Suoratoistopalvelu Netflix on laittanut osan sisällöstään ilmaiseksi katsottavaksi. Näitä sisältöjä varten ei tarvitse luoda Netflix-tiliä. Asiasta uutisoi muun muassa Gadgets 360, jolle antamassaan tiedotteessa Netflix kertoo kyseessä olevan markkinointikeino, jolla pyritään saamaan uusia maksavia asiakkaita.

Ilmaiskatsottavana on sekä tv-sarjoja että elokuvia, mutta tv-sarjoista nähtävillä on vain kunkin sarjan ensimmäiset jaksot. Elokuvat puolestaan näkee kokonaisuudessaan. Ilmaissisällöt ovat nähtävillä myös Suomessa.

Palvelussa nähtävät ilmaiset elokuvat ovat Murhamysteeri, Bird Box ja Kaksi paavia. Tv-sarjojen puolelta mukana ovat Stranger Things, Grace and Frankie, Our Planet - uskomaton planeettamme, Onko rakkaus sokea?, When They See Us, Boss Baby - bisnesjengi tulee taas ja Eliittikoulu.

Sisällöt on käytettävissä PC:n ja Macin tietokoneilla sekä Androidin mobiililaitteilla. Sen sijaan iOS-järjestelmää käyttävillä mobiililaitteilla ja älytelevisioilla ei ilmaissisältöjä voi katsoa. Ilmaissisältöjen pariin pääsee tästä linkistä.

Lue myös: Netflix laittoi ylistetyn dokumenttinsa ilmaisjakeluun - "Kaikkien tulisi nähdä tämä"

Lue myös: Arvostelu: Netflixin euroviisuleffa on häpeilemätöntä hömppää - Suomi kokee odotetun kohtalon

Lue myös: Suosittu Joker ilmestyi Netflixiin - vieläkö muistat leffan aiheuttaman vaarallisen turisti-ilmiön?

Lähteet: Gadgets 360, Netflix

Kilpailut

Uusimmat