Kuva: AOP

Roimasti laihtuneen Adelen uusi ulkomuoto tyrmistytti fanit: "Hän ei näytä itseltään"

28.04.2020 20:45 - Iiro Myllymäki

Fanit epäilevät, että muuttuneesta ulkonäöstä on kiittäminen laihdutuksen ohella plastiikkakirurgiaa.

Tunteikkaista tulkinnoistaan ja upeasta äänestään tunnettu laulaja Adele, 31, on pitänyt pitkälti hiljaiseloa julkisuudessa, mutta silloin tällöin hänet on ikuistettu kuviin, joista näkyy tähden melkoinen muodonmuutos. Uutisoimme aiemmin, että nainen häkellytti ihmisiä Oscar-gaalan jatkojuhlilla, minne hän saapui lähes tunnistamattomana. Yhteiskuvan tilaisuudesta jakanut toimittaja Kinga Rusin arvioi, että Adele olisi laihtunut noin 30 kiloa. People-lehden saamien tietojen mukaan puolestaan nainen olisi laihtunut peräti 45 kiloa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Painonpudotus ei ole kuitenkaan ainoa muutos, mihin fanit ovat kiinnittäneet huomiota. Netissä on nyt lähtenyt leviämään Harry Stylesin helmikuisilta syntymäpäiväjuhlilta otettu kuva, jossa Adele poseeraa yhdessä näyttelijä-juontaja James Cordenin kanssa. Monen kommentoijan mielestä kuvasta voi päätellä, että naisen muodonmuutoksesta on kiittäminen myös plastiikkakirurgiaa.

Esimerkiksi eräällä Adelen Instagram-fanisivustolla on jaettu ennen-jälkeen-kuva, jossa verrataan naisen nykyulkonäköä vuoden 2016 ulkonäköön. Vaikka fanisivuston kuvatekstissä kehutaan naisen näyttävän edelleen kauniilta, monet fanit ovat olleet kommenteissaan kriittisempiä.

”Hän ei näytä itseltään.”

”Hän näyttää siltä kuin kaikki muut Instagramissa.”

”Feikkinenä ja feikkihuulet.”

”Hän oli niin upea, mutta ei ole enää.”

Joissain kommenteissa naista on verrattu Kardashianin sisaruksiin, jotka ovat monesti joutuneet plastiikkakirurgiakohujen keskelle.

Voit katsoa satoja kommentteja keränneen kuvan alta tai tästä linkistä.

Lähde kertoo People-lehdelle, että Adelen painonpudotus ei johdu siitä, että hän voisi huonosti, vaan päinvastoin. Lähteen mukaan nainen on vähentänyt juomista ja syö aiempaa terveellisemmin, mikä luonnollisesti näkyy hänen fyysisessä ulkomuodossaan.

- Hän rakastaa fyysistä muutostaan. Hän on entistä itsevarmempi, pukeutuu eri lailla ja vaikuttaa ylipäänsä olevan onnellisempi, lähde kertoo.

Suomessa Adelen plastiikkakirurgiaepäilyistä kirjoitti ensimmäisenä MTV Uutiset.

Lue myös: Tunnistaisitko? Kymmeniä kiloja laihduttanut Adele ikuistettiin kuviin treenin jälkeen

Lue myös: Adele ilmoitti uudesta albumistaan yllättävässä paikassa - fanit sekosivat

Lähde: Hänt

Kilpailut

Uusimmat