Kuva: Eeva Helenius

Mikko Parikka paljastaa ikimuistoisimman palautteen Salkkari-uraltaan - teinipojilta karu toteamus

29.09.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Mikko Parikka ei ottanut suorasanaista palautetta itseensä.

Salatuissa elämissä Jiri Viitamäkeä jo pitkään näytellyt Mikko Parikka, 30, on ehtinyt Salatut elämät -uransa aikana tottua monenlaiseen palautteeseen. Salkkarinäyttelijät ovat koko sarjan historian aikana kohdanneet paljon näyttelijäntyöllisiin taitoihinsa kohdistuvaa kritiikkiä. Parikka ymmärtää, että monenlainen palaute kuuluu asiaan.

- Kritiikki totta kai kuuluu kaikkeen esittävään taiteeseen. Jokaiselle kriitikolle voin sanoa, että tervetuloa itse kokeilemaan, Parikka sanoo ja naurahtaa.

Ikimuistoisimman palautteensa Salkkareiden tiimoilta mies sai näyteltyään noin vuoden verran sarjassa. Mies hyppäsi kuvauspäivän jälkeen bussiin, missä teinipoikajoukko heitti miehelle kommentin.

- Se oli välitön palaute raskaan työpäivän jälkeen. He sanoivat, että v**** sä oot paska näyttelijä, Parikka sanoo nauraen.

Mies heitti tilanteessa poikaporukalle kiitoksen palautteesta. Parikka ei ollut moksiskaan poikien suorasta kommentista.

- Se vähän huvitti. Se sai minut hymyilemään.

Rankempaa kuin aiempi työ

Mikko Parikan mielestä Salatuissa elämissä työskentely ei ole erityisen rankkaa, vaikka kuvauspäivät saattavat välillä venyä suunniteltua pidemmiksi. Näyttelijäntyö kuitenkin on miehen mielestä omalla tavallaan raskasta.

- Siinä joutuu eri lailla valmistautumaan ja latautumaan. Olen aiemmin ollut raksalla duunissa, ja siinä pitää vain pistää fysiikka kehiin, Parikka vertaa.

Raksahommista mies ei ole täysin päässyt eroon, sillä tällä hetkellä hän rakennuttaa perheelleen taloa. Parikka on päivittänyt Instagramiin kuvia talonrakennuksen etenemisestä. Mikko Parikka itse tosin on projektissa vain tarkastajan roolissa, mistä mies on vitsaillutkin Instagramissa.

Lue myös: Sara Parikka joutui reklamoimaan taloprojektistaan: "Onneksi haasteet eivät liikaa vaivaa elämää"

Lue myös: Sara ja Mikko Parikka kotinsa rakennustyömaalla: "Hommat seisseet viimeiset kaksi viikkoa"

Kilpailut

Uusimmat