Kuva: AOP

Johnny Deppillä on uusi rakas: Venäläistanssija on vain muutaman vuoden vanhempi kuin miehen tytär

25.04.2019 14:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijä on yhdistetty venäläiseen go-go-tanssijaan.

Näyttelijä Johnny Depp, 55, on ryvettynyt aviokriisissä, kun hänen lyhyt avioliittonsa mallikaunottar Amber Heardiin päättyi sotkuisesti vuonna 2017. Heard syytti Deppiä väkivaltaisesta käytöksestä, jota puidaan edelleen oikeudessa. 

Nyt kuitenkin mies on löytänyt tietojen mukaan uuden rakkaan venäläisesta go-go-tanssijasta. Hieman yli parikymppinen Polina Glen, on tietojen mukaan muuttanut jo miehen kotiin Yhdysvaltoihin. 

Daily mail -julkaisun saamien tietojen mukaan Depp on täysin korviaan myöden rakastunut Gleniin ja suunnittelee vievänsä tämän vihille. Pari nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä viime vuonna, kun heidät bongattiin suutelemassa kiihkeästi Serbiassa. 

Kun mies oli keikalla Moskovassa, pari käveli käsi kädessä yhdessä. Tietojen mukaan Glen ei tiennyt, että Depp olisi julkisuuden henkilö, kun he tapasivat toisensa. 

Mies oli pitkään naimisissa Vanessa Paradisin kanssa. He erosivat vuonna 2012 14 yhteisen vuoden jälkeen. Hänellä on kaksi lasta Paradisin kanssa, Lily-Rose, 19, sekä John, 17. 

Lue myös: Hollywood Vampires julkaisee toisen albuminsa - "Laskemme hattumme kaatuneille rock-veljillemme"

Lue myös: Johnny Deppin ex-vaimolta rajuja syytöksiä - "Sylki naamalleni ja kuristi minua"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat