Kuva: Shutterstock

Jännitystä, neuvoja ja satuja - pääsiäisen podcast-suosituksista löytyy kuunneltavaa joka lähtöön

19.04.2019 12:15 - Milena Raappana

RadioPlayn podcast-uutuuksista löytyy huippusuositun Auta Antti -podcastin lisäksi trillereitä ja lasten satuja.

RadioPlay on podcast-alusta, josta löytyy uskomaton määrä kiinnostavaa kuunneltavaa. Pääsiäinen on loistavaa aikaa tutustua uusiin podcast-tuttavuuksiin. Mukana on sekä kuumottavaa trillerisarjaa että vinkkejä eri elämäntilanteisiin. Myös perheen pienimmille löytyy sopivaa kuunneltavaa.

Tsekkaa kiinnostavat podcast-uutuudet alta:

Fyyri

Syrjäisen majakan vartija herää laiturilta keskellä marraskuista yötä. Yksin sekä alasti. Mitä on tapahtunut? Kuuntele Fyyrin ensimmäinen jakso alta ja loput RadioPlaysta.

Auta Antti

Auta Antti -podcastin toinen kausi on pyörähtänyt käyntiin. Kuuntele esimerkiksi jakso ystävyydestä, jossa Antti Holma kertoo, mitä tehdä ihmisvihalle, voiko ystävyyden lopettaa ja miten kieltäytyä ystävyydestä. Jos sinulla on Antille kysymys, lähetä se osoitteeseen: autaantti@gmail.com.

Lasten sadut

Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille. Tarinoissa seikkailevat muun muassa Pahismummo, Jaska ja Taikakakkakikkare, bilekissat sekä oravat Mauri ja Vesa. Kuuntele perheen pienimmän kanssa uusin jakso, jossa joulupukkia harmittaa hänen työnsä. Hän opettelee uusia ammatteja ja törmää lopulta pankkiryöstäjään. Kaikki jaksot löydät täältä.

Juoksumania

Tämä podcast pitäisi löytyä jokaisen juoksuharrastajan tai siitä kiinnostuneen kuuntelulistalta. Podcast tarjoaa ammattilaisen vinkkejä, motivaatiota sekä kartoittaa juoksemisen uudet ilmiöt. Ensimmäisen jakson, jossa pureudutaan juoksutekniikkaan, voit kuunnella alta sekä RadioPlaysta.

Mutsimedia

Podcastissa äänessä ovat mutsit Mia ja Maria, jotka jakavat naurua kutittelevia neuvoja, fiiliksiä ja mielipiteitä. RadioPlaysta löytyy uutuuspodcastista ilmestyneet kolme jaksoa ja alta voit kuunnella ensimmäisen jakson, jonka aiheena on äidin oma aika.

Voicen Viihdevartti

Nimensä mukaisesti tässä podcastissa ruoditaan viihdemaailman tapahtumia vartin verran. Vaihtuva toimittajakaksikko valikoi parhaat palat viihteen hätkähdyttävistä tapahtumista ja maustaa uutiset omilla kokemuksillaan. Viimeisimmän jakson pääset kuuntelemaan alta ja loput täältä.

Seuraa RadioPlayta Facebookissa ja lataa sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta.

Lue myös: Antti Holma paljastaa kärsineensä huijarisydroomasta - laati vinkit epävarmuuden karistamiseen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat