Kuva: Senja Rapila

Kollegat muistelevat Olli Lindholmia: "Oli kunnia tuntea hieno mies, jolla oli suuri sydän"

12.02.2019 15:00 - Reija Saarinen

Olli Lindholm menehtyi vain 54-vuotiaana.

Tänään moni suomalainen törmäsi surulliseen uutiseen. Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholmin kerrottiin kuolleen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Syyksi paljastui sairaskohtaus.

Lindholmin kuolema on koskettanut niin suomalaisen musiikin ystäviä kuin monia muusikoitakin. Olihan hän menestynyt ja pitkään alalla ollut muusikko.

Muun muassa Instagramissa monet Lindholmin kollegat ovatkin jakaneet omia muistojaan edesmenneestä artistista. Omia ajatuksiaan ovat jakaneet muun muassa Anna Puu sekä Mira Luoti, jonka kauniisiin sanoihin saattaa moni ehkä samaistua.

"Lepää rauhassa Olli. Oli kunnia tuntea hieno mies jolla oli iso sydän.❤️ Voimia läheisille ," hän kirjoittaa julkaisemansa yhteiskuvan yhteydessä.

Anna Puu sen sijaan hehkuttaa Lindholmin luonnetta

"Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista. Sinussa yhdistyi tietynlainen ehdottomuus ja kovuus sekä äärimmäinen herkkyys ja lämpö. Katsoit aina puhuessasi silmiin. Halasit avosylin molemmilla käsillä. Olit läsnä, aidon kiinnostunut ja pidit hyvää huolta tiimiläisistäsi ja läheisistäsi," Puu kirjoittaa.

Muiden julkaisuja pääset katsomaan alta.

Lue myös: Suvi Teräsniska muistelee Olli Lindholmia:´Uutinen saavutti tänä aamuna ja lyhisti lattialle´

Lue myös: SuomiRock soittaa tänä iltana pelkkiä Yö-hittejä

Lue myös: Olli Lindholmin oli määrä esiintyä Iskelmä Gaalassa tulevana perjantaina: "Olemme järkyttyneitä"

Lue myös: Olli Lindholm on kuollut - suru-uutinen Yö-yhtyeen Facebookissa

Kilpailut

Uusimmat