Kuva: Shutterstock

Nainen osti sormuksen kympillä vuosikymmeniä sitten - oikea arvo olikin melkoinen yllätys

07.02.2019 10:45 - Lauri Kujanpää

Joskus elämässä voi käydä melkoinen tuuri.

Joskus onni on myötä ja elämässä voi tehdä uskomattomia löytöjä. Tämän sai kokea Debra Goddard, 55, joka osti 10 punnalla, eli noin 11 eurolla, sormuksen 33 vuotta sitten. Goddard piti sormusta säilössä, kunnes hänen äitinsä tarvitsi kipesti rahaa, ja Goddard ajatteli, että kyseisen sormuksen arvo olisi noin 800 euroa, ja sillä summalla hän pystyisi auttamaan äitiään.

Sormuksen lopullinen arvo olikin hieman enemmän - 740 000 puntaa eli noin 842 000 euroa. Sormus huutokaupattiin ja Goddardille jäi itselleen käteen 470 000 puntaa huutokauppakulujen jälkeen.

- Kun menin näyttämään sormusta, arvioija melkein pyörtyi ja kertoi, että tiedätkö mikä tämä on? Tämä on timantti. Tuijotin lopulta sormusta koko yön ja mietin, että mitä teen sille.

Goddard vei sormuksen huutokauppiaalle, joka varmisti sen arvon.

- Tämä on karmaa. Meidän elämässämme on tapahtunut niin paljon ikäviä asioita ja minun äitini on ryöstetty kaikesta, Goddard kommentoi.

Rahalla hän hemmotteli ryöstettyä äitiään.

- Äitini oli lomalla Barbadosilla, kävi katsomassa Tom jonesia ja Celine Dionia Las Vegasissa ja osti karvatakin. Raha ei ole minulle itselleni mitenkään tärkeää, nainen sanoi.

Joskus elämässä voi käydä melkoinen tuuri.

Lue myös: Vanhoista pikkuautoista maksetaan omaisuuksia - katso 10 arvokkainta

Lue myös: Pariskunta käytti kymppitonneja Disney-nukkeihin: "En haluaisi kuvitella elämäämme ilman niitä"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat