Kuva: Emmi Moilanen

Upeassa kunnossa oleva Abreu, 28, paljastaa treenirutiininsa: "En stressaa enää niin paljon"

29.01.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Nainen myöntää, että hänellä on yksi herkku yli muiden.

Artisti Abreun, 28, viime vuosi oli muutoksia täynnä. Nainen muutti muun muassa artistinimensä ja toivoo, että tämä vuosi ei olisi samanlaista tunteiden vuoristorataa. Kerroimme asiasta täällä

Abreu tunnetaan energisestä lavaesiintymisestä, josta ei vauhtia puutu. Lavalla oleminen käy tiukasta treenistä, mutta vapaa-aikana hän ei ota treenaamisesta niin paljon stressiä kuin ennen. 

- Jos ei ole kiireitä, treenaan kolme kertaa viikossa salilla ja tietenkin keikat päälle. Nykyisin en enää stressaa treenaamisesta niin paljon ja huomasin, että kun lopetin stressaamisen niin kroppanikin voi paljon paremmin. Olen ottanut sen mentaliteetin, että jos minun tekee mieli syödä jotain, niin syön, nainen kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Nainen myöntää, että näin Runebergin päivän kynnyksellä yksi herkku on ylitse muiden, Runebergin torttu. Silti hän ei kiellä itseltään herkkua, jos sitä mieli tekee. Se, mistä hän ottaa paineita, on henkinen hyvinvointi. 

- En ota paineita mistään muusta hyvinvoinnista, paitsi henkisestä. Mielestäni henkinen hyvinvointi sivuutetaan todella usein ja se on tärkein asia, hän kiteyttää. 

Abreu vaikuttaa itsevarmalta ja myöntää olevansakin sitä, varsinkin ammatillisesti. Se, missä epävarmuus kuitenkin pyrkii esille, on biisien luomisvaihe ja varsinkin se kohta, kun biisi on melkein valmis. 

Abreulta tuli muutama viikko sitten uusi biisi Takaisin kotiin, jossa ovat mukana myös Vilma Alina ja TIDO

Kuuntele biisi alta. 

Lue myös: Abreu julkaisi uuden biisin - kertoo epätoivoisesta rakkaudesta, kuuntele

Lue myös: Abreun, 28, viime vuosi oli tunteiden vuoristorata: "Kasvoin enemmän ihmisenä kuin aikoihin"

Kilpailut

Uusimmat