Kuva: AOP

Selena Gomez avoimena Instagramissa: "Siitä on aikaa, kun olette viimeksi kuulleet minusta"

15.01.2019 07:45 - Reija Saarinen

Gomez ei ole julkaissut Instagramissa mitään moneen kuukauteen.

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez, 26, julkaisi monen kuukauden tauon jälkeen kuvia omalla Instagram-tilillään. Kyseisessä postauksessa on kolme kuvaa sekä teksti, joka valottaa hieman kaunottaren elämää ja tämän hetkistä olotilaa.

Viimeksi Gomez julkaisi jotain Instagramissa syyskuussa. Tuolloin hän kertoi pitävänsä hieman taukoa sosiaalisesta mediasta. Nyt, noin reilun kolmen kuukauden tauon jälkeen hän vihdoin teki paluun, ainakin hetkellisesti.

Kuvatekstissä Gomez kiittää kaikkia tuesta, jota hän on saanut.

"Siitä on aikaa, kun olette viimeksi kuulleet minusta. Halusin kuitenkin toivottaa teille kaikille ihanaa uutta vuotta ja kiittää tuesta, jota olen teiltä saanut. Viime vuosi oli todellakin itsetutkiskelun, kasvun sekä haasteiden vuosi. Se on aina niitä haasteita, joka osoittaa, kuka olet ja mihin kaikkeen sinä pystytkään. Uskokaa minua, se ei ole helppoa, mutta olen ylpeä siitä, millainen minusta on tulossa ja siksi odotan innolla tulevaa vuotta. Rakastan teitä kaikkia", hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuva on saanut fanien keskuudessa lämpimän vastaanoton ja rakkaudentäyteisiä viestejä on sadellut runsaasti kuvan alle. Otokset ja kommentit pääset katsomaan alta.

Lue myös: Selena Gomez kuvattiin ensimmäistä kertaa psykiatrisen hoitojakson jälkeen - hymyilee iloisesti

Lue myös: Selena Gomez avautui psykiatriseen sairaalaan joutumisestaan - voi jo paremmin

Kilpailut

Uusimmat