Kuva: Senja Rapila

Robin jakoi iloisen armeijaselfien 20-vuotispäivänsä kunniaksi - "Teinivuodet on takana"

24.08.2018 09:15 - Iiro Myllymäki

Poptähti kiittelee fanejaan yhdessä vietetyistä teinivuosista.

Poppari Robin täyttää tänään perjantaina 20 vuotta. Tämän kunniaksi mies on jakanut itsestään selfien, jossa hänet nähdään armeijan univormussa. Viime keväänä ylioppilaaksi tullut Robin astui armeijan harmaisiin heinäkuussa. Hän on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa jo pitkään, joten uusi kuva on luonnollisesti saanut fanit innostumaan.

Tunteikkaassa kuvatekstissä mies kiittää kaikkia, joiden kanssa on saanut jakaa työntäyteiset teinivuotensa.

”Jaaha! Teinivuodet on takana. Niihin on mahtunu niin paljon kaikkee mitä en olis voinu ikinä edes uskoa saavani aikaan. Nyt näin parikymppisenä olo on edelleen että kaikki on vasta edessä! Kiitos teille kaikille joiden kaa oon saanu viettää mun teinivuoteni. I don’t believe in age I believe in energy! Nyt pitää taas mennä! Viestimiehen hommat kutsuu!! See ya!” Robin kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos Robinin kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Kuvaan on jo tunnin aikana kertynyt yli tuhat kommenttia, joissa popparille toivotetaan onnea syntymäpäivän johdosta.

Robin nousi yhdessä yössä suursuosioon, kun hänen Frontside Ollie -ensisinkkunsa lähti leviämään netissä vuonna 2012. Tuolloin Robin oli vasta 13. Näin ollen hän on viettänyt kaikki teinivuotensa julkisuuden valokeilassa ja kerryttänyt itselleen vankan fanikunnan. Mies jäi määrittelemättömän mittaiselle tauolle musiikkiurastaan viime syksynä.

Lue myös: Yle: Robinin äiti avautuu ensimmäistä kertaa poikansa jättisuosiosta - "Tuli kylmä pyyhe silmille"

Kilpailut

Uusimmat