Kuva: Getty Images

Brad Pittin, 54, ja Leonardo DiCaprion, 43, kuvaa photoshopattiin - kaksoisleuat olivat liikaa

09.08.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Tarkkasilmäisimmät huomasivat parin tähdittämän leffan promokuvassa mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Monesti useat julkkisnaiset ovat jääneet nolostikin kiinni photoshoppauksesta Instagramissa. Tarkkasilmäisimmät ovat useasti huomanneet nurkkien vääntyneen esimerkiksi vyötärön kohdilta. Nyt kuitenkin näyttelijäkomistukset Brad Pitt, 54, ja Leonardo DiCaprio, 43, ovat joutuneet photoshopin alle. 

Daily Mail -julkaisu uutisoi, että niin Pittin kuin DiCaprionkin kaksoisleukoja pienennettiin ja kasvojen juonteita häivytettiin parin tähdittämässä uudessa Once Upon Time in Hollywood -julisteessa. Erityisen hyvin tulos näkyy DiCaprion leuan kohdilla. 

Alkuperäinen kuva julkaistiin kesäkuussa, mutta nyt julkisuuteen on pompannut virallinen elokuvan promokuva. Lähteen mukaan miehille ei kerrottu photoshoppauksesta. 

- Esimerkiksi Leonardo ei tiennyt mitään siitä, että hänen piirteitään tultaisiin muokkaamaan kuvassa. Hän ei myöskään vaatinut sitä, lähde kertoo. 

Kun asia nousi julkisuuteen, Sony, joka oli kuvan julkaissut, päätti poistaa sen. Asia oli kuitenkin ehtinyt jo leviämään sosiaalisessa mediassa. 

Näet ennen ja jälkeen kuvat täältä

View this post on Instagram

#onceupontimeinhollywood #leonardodicaprio #leo #BradPitt #cool

A post shared by phoenix (@joaquinrafaelbottom) on

Lue myös: Netissä tehtiin hämmentävä huomio Brad Pittistä ja hänen naisystävistään - katso paljonpuhuvat kuvat

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat