Kuva: Getty Images

Beyoncé vastaa raskaushuhuihin: "Minulla on pieni mammamaha"

07.08.2018 10:15 - Elisa Jalasjoki

Tähden mukaan hänen kehonsa on yhä vuosi sitten syntyneiden kaksosten jäljiltä muutostilassa.

Heinäkuussa sosiaalisessa mediassa leviämään lähteneet huhut laulajakaunotar Beyoncén, 36, mahdollisesta raskaudesta on nyt kuopattu. Popin supertähti nimittäin otti, ja kommentoi itse kehossaan tapahtuneita muutoksia muotilehti Voguen syyskuun haastattelussa. 

Omien sanojensa mukaan nainen ei todella odota lasta, vaan sen sijaan hänen kehonsa on edelleen niin sanotussa "muutostilassa" kaksosten, Rumi ja Sir Carterin syntymästä. Artisti synnytti pienokaiset vasta noin reilu vuosi sitten. 

- Tähän päivään saakka käteni, olkapääni, rintani ja reiteni ovat olleet täyteläisemmät. Minulla on pieni "mammamaha" - eikä minulla ole mikään kiire luopua siitä. Minusta se on aito, nainen pohtii. 

Hän kertookin hankkivansa sixpackin heti sitten, kun kokee asian tarpeelliseksi. 

- Heti ku haluan hankkia sixpackin, aion keskittyä siihen ja urheilla täysillä, kunnes lopulta saavutan sen, hän naureskelee. 

Maailmantähti kertoo kuitenkin, että kokee kehonsa muuttuneen selvästi enemmän, kuin edellisellä kerralla, naisen synnytettyä esikoisensa. 

- Kun synnytin ensimmäisen lapseni, uskoin yhteiskuntaa ja sen luomia paineita siitä, millainen kehoni tulisi olla. Paineen alla sain kaikki raskauskilot karistettua kolmessa kuukaudessa, hän muistelee. 

Tällä kertaa artisti kertoo kuitenkin kaivanneensa pidempää toipumisaikaa.

- Rakastin ja huolehdin itsestäni. Iloitsin kurvikkuudestani. Hyväksyin täysin sen, mitä kehoni halusi olla, hän summaa. 

Lue myös: Beyoncé ja Jay Z saivat konserttiyleisön kyyneliin: "Sydämeni särkyi"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat